komik uyarılarr :) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
cengiz.metin1
Moderatör cengizmetin@antipati.org Kayıt Tarihi: 10-Ocak-2007 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 247 |
Alıntı Cevapla
Konu: komik uyarılarr :) Gönderim Zamanı: 08-Temmuz-2007 Saat 20:01 |
Gerçekten Güldüm.
|
|
ModeratorBeyin
Moderatör Halkla İlişkiler Müdürü Kayıt Tarihi: 10-Mart-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 06-Temmuz-2007 Saat 23:23 |
Aksaraydan Taksim istikametine gitmekte olan bir halk otobüsündeki not :
"Arkaya doğru ilerleme yasasına uyalım, uymayanları uyaralım." -İkitellideki bir kahvehanenin "girilmez" yazısı altındaki not: "18 yaşından küçük çocuklar ve 98 yaşından büyük bunaklar giremez." -Fındıkzade'de Doğan marka arabanın arka camındaki büyük not: "Bekir araba bugün bana lazım... Geç yattım beni uyandırma, notu oku git." -Sarıyer'de bir apartman kapısı yazısı: "Köpeğimi şikayet eden karaktersiz, bugüne kadar mahallede hiç ev soyulmadıysa bu Çomar'ın sayesinde idi... Şimdi kına yak nankör herif." -Yenibosna'da siyah bir şahin üzerinde görülmüş not: "Satılık 1990 model şahin. Arızası çözülemediğinden sahibinden satılıktır." -İstanbulda bir apartman dairesindeki kapı üzerindeki uyarı yazısı: "Benim şekerim var kapıyı ona göre çalın." -Bursa'da boş bir apartman dairesinin camındaki yazı: "Daireyi görmek isteyenler topluca toplanıp gelsin." -Ankara'da bir işhanı duvarındaki not: "Buraya pisliklerini atanlar FİİLİ olarak kınanacaktır." -Cebeci'de bir kahvehane yazısı: "Lütfen kavede polemik yapmayın." -Acıbadem'de "kiralık ev" ilanı altındaki yazı: "Not: Almanya'da kimim kimsem yok." -Bursa Fomara'da bir dükkan camı yazısı: "Bomboş CD , 250.000 TL" -Yerebatan sarnıcının yanındaki tuvaletin kapısındaki yazı: "Tuvalet 250.000 TL, Parayı kutuya atın. Atıyormuş gibi yapmayın." -Şile'de bir bar kapısında yazın görülmüş yazı: "Erkekler damsız giremez. Zaten sokmayız." -Eminönünde bir kuşcu dükkanındaki yazı: "Kuşların psikolojisi için gereksiz konuşmayınız." -K.Maraş Çiçek sinemasının uyarısı: "Lütfen mısırlarınızı gürültüsüz yiyin." -Güngören'de bir dükkan cami yazısı: "Bir milyoncuda her şey 1 milyon." alıntı. 2.aza |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |