Türkçemizi koruyalım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla
Konu: Türkçemizi koruyalım Gönderim Zamanı: 20-Şubat-2009 Saat 20:17 |
Oğuz hocam sitenin kurulduğu ilk günden beri, bu konu gündemimişzden hiç bir zaman düşmedi... http://gelisenbeyin.net/forum/forum_posts.asp?TID=1077 |
|
oguzakkas
Moderatör Kayıt Tarihi: 07-Mayıs-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 19 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 20-Şubat-2009 Saat 19:12 |
Böyle sine önemli bir konuyu ön plana çıkarıp , insanların dikkatini çektiğiniz için ben teşekkür ederim.
|
|
Betül**
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19-Şubat-2009 Konum: KıRıkKaLe Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19-Şubat-2009 Saat 00:25 |
güzel paylaşım teşekkürlerr
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 18-Şubat-2009 Saat 20:27 |
Katkınızdan dolayı teşekkürler Oğuz hocam...
|
|
oguzakkas
Moderatör Kayıt Tarihi: 07-Mayıs-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 19 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 18-Şubat-2009 Saat 19:37 |
Bunlar da benden,"dilimi seviyorum,türkçeyi tercih ediyorum"
|
|
gelisenbeyin
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 18-Şubat-2009 Saat 18:43 |
Paylaşımdan dolayı teşekkürler. Üyelerimiz yazarken bunlarıda dikkate alırlarsa daha iyi olur...
|
|
kubra_123
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15-Şubat-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 18-Şubat-2009 Saat 14:30 |
çok güzel bi paylaşım teşekkürler:)
|
|
_Trial-StudenT_
Moderatör Kayıt Tarihi: 11-Ekim-2008 Konum: _!$T@NBUL_ Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 159 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2008 Saat 09:44 |
YABANCI KELİMELERE TÜRKÇE KARŞILIKLAR(GÜNCEL BAZI ÖRNEKLER)
DİZAYN - TASARIM ANALİZ - ÇÖZÜMLEME ONLINE - ÇEVRİMİÇİ KRİTER - ÖLÇÜT PART-TİME - YARI ZAMANLI PESİMİST - KARAMSAR SLAYT - YANSI.SAYDAM EMPOZE ETMEK - DAYATMAK DRIVER - SÜRÜCÜ BYE BYE - HOŞÇA KAL VERSİYON - SÜRÜM, UYARLAMA EKSTRA - FAZLADAN İMİTASYON - TAKLİT OPTİMİST - İYİMSER SAVE ETMEK - KAYDETMEK ADİSYON - HESAP FİŞİ PRINT OUT - ÇIKTI ANONS ETMEK - DUYURMAK BODYGUARD - KORUMA DOKÜMAN - BELGE İZOLASYON - YALITIM DATA - VERİ PREZANTASYON - SUNUM FINISH - BİTİŞ, VARIŞ DOWNLOAD ETMEK - İNDİRMEK MONOTON - TEKDÜZE KONSENSUS - UZLAŞMA FULL - TAM, DOLU EMERGENCY - ACİL AMBİYANS - HAVA, ORTAM İLLEGAL - YASADIŞI TIMING (Tayming) - ZAMANLAMA CATERING - BÖLÜM REVİZE ETMEK - YENİLEMEK GLOBAL - KÜRESEL SEMPATİK - SEVİMLİ, CANAYAKIN SECURITY - GÜVENLİK PRINTER - YAZICI ELİMİNE ETMEK - ELEMEK OBJEKTİF - NESNEL, TARAFSIZ DEKLARE ETMEK - BİLDİRMEK STAR - YILDIZ PERSPEKTİF - BAKIŞ AÇISI ENTEGRE OLMAK - BÜTÜNLEŞMEK NICK NAME - TAKMA AD PARTNER - EŞ OKEYLEMEK - ONAYLAMAK ANTİPATİK - SEVİMSİZ, İTİCİ MANTALİTE - ANLAYIŞ, ZİHNİYET EXIT - ÇIKIŞ CHECK ETMEK - KONTROL ETMEK FEEDBACK - GERİBİLDİRİM FULL-TIME - TAM GÜN KOORDİNASYON - EŞGÜDÜM ABSÜRT - SAÇMA ADAPTE OLMAK - UYUM SAĞLAMAK LAPTOP - DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR PROVOKE ETMEK - KIŞKIRTMAK JENERASYON - NESİL, KUŞAK START ALMAK - BAŞLAMAK CENTER - MERKEZ RELAX OLMAK - RAHATLAMAK E-MAIL - E-POSTA KOMÜNİKASYON - İLETİŞİM CV - ÖZGEÇMİŞ OKEY - TAMAM TREND - EĞİLİM SPONTANE - KENDİLİĞİNDEN LİNK - BAĞLANTI ENTEGRASYON - BİRLEŞME, BÜTÜNLEŞME FRAGMAN – TANITIM FİLMİ SEANS – OTURUM DEKLARASYON – BİLDİRGE KONFORMİZM – UYMACILIK, UYARCILIK TİRAJ – BASKI SAYISI NETWORK – BİLİŞİM AĞI METODOLOJİ – YÖNTEM LOT – TUTAM DEALİNG – SATIM DEALER – SATIMCI REALİTY SHOW – GERÇEKLEME KOMPETİTİF – REKABETÇİ DETERJAN=Ayrıştırıcı 'Deterjana ayrıştırıcı dersen köydeki adamda anlar; ama deterjan demeye devam edersen sen bile anlamazsın.' Oktay Sinanoğlu NÜANS - İNCE AYRINTI, AYRIM, FARK FİZİBİLİTE - UYGULANABİLİRLİK, YAPILABİLİRLİK ROTASYON - DÖNÜŞÜM REHABİLİTASYON - İYİLEŞTİRME VİRTÜÖZ – USTA SANATÇI SEREMONİ – TÖREN PROMOSYON – ÖZENDİRME , TEŞVİK ETİK - AHLAK FELSEFESİ İZOLASYON - YALITIM , SOYUTLAMA İMAJ - BİÇİM, GÖRÜNÜŞ EFOR - UĞRAŞ,ZAHMET,GÜÇ TELEKOMİNİKASYON - HABERLEŞME , MUHABERE ŞARZ - İÇİTİM NARKOTİK - UYUŞTURUCU GRAMER - DİLBİLGİSİ TİNSEL - RUHSAL BİYOGRAFİ - ÖZGEÇMİŞ KONSEPT - ANLAYIŞ, GÖRÜŞ, KAVRAM AKSİYON - HAREKET MÖNÜ - YEMEK LİSTESİ ODİTORYUM - DİNLEME SALONU PROSES - SÜREÇ OFİSBOY - BÜRO ELEMANI |
|
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |