telefonda cevaplar |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
enistain0
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25-Kasım-2008 Konum: ÖGRENCİ Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
Alıntı Cevapla
Konu: telefonda cevaplar Gönderim Zamanı: 30-Kasım-2008 Saat 15:48 |
bidaha denesin sansınını belki bi kız buluur
|
|
ModeratorBeyin
Moderatör Halkla İlişkiler Müdürü Kayıt Tarihi: 10-Mart-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 08-Kasım-2008 Saat 00:24 |
aloo
- selmayla görüşecektim - Yok güzelim. dünyayı kurtarmaya gitti. Son aldığı iş süpermeni aşmış da. - …………… ………………………… ………. - aloo - Kemal evde mi? - yok canım evde. Bu ülkede hayat yok dedi, bastı uzaya gitti. - ……………….. ………………………… ………… - aloo - Şermin sen misin? - Bilmem ki. Bi dakka bekleyin aynaya bakıp geliyim. - honk… ………………………… ………… - aloo - Suat nerede? - Valla en son başbakanla görüşmeye gidiyorum dedi. Bi tımarhaneye bak istersen. ………………………… …………. - aloo - Sedat yok mu? - Sabah bi sarışınla otele girerken görülmüş. Daha çıkmamışlar. - ühüüüü. alçaaaakkk. ………………………… …………. - aloo - Kadir evde mi? - Yok kardeş. Son gördüğümde dua ediyodu, bir baktık uçmuş. - Yaaaaaaaaaaa. ………………………… ………….. - Aloo - Naci evde mi ? - Evde ( ÇAAAT! ) - Alo alo - diit diit diit ………………………… ………….. - Alo Kamil abi evde mi ? - Evde körolacasıca hala bi iş bulamadı Allah’ın cezası, - Ee ben sonra aryım yenge ………………………… . - Alo Muzaffer bey evdemi - Buyrun benim - Selam dünyalı biz dostuz, ehehu - ulan genemi siz ………………………… . - Alo Mustafa beyle görüşebilirmiyiz ? - Kim arıyodu - FBI ! ………………………… . - Alo Mehmet ordamı acaba - Evet - Hımm peki Cavit ordamı - Evet oda burada - Peki Kenan ordamı - Evet, beyefendi dalgamı geçiyosunuz siz - Suphi ? - (ÇAAAT!) diit diit diit ……………………… - Alo Muratla görüşebilirmiyim ? - Bilmem daha önce hiç denedinizmi ……………………… - Alo Şeyda orada mı ? - Hayır - Neden ? - Bilmem - Ama orada olmalı - Ama yok - Eminmisiniz ? - Hayır adım Hülya. - Çok iğrençsiniz biliyomusunuz - Biliyorum, başka soru - Yaş kaç Hülya ? - 8 buçuk ama bir ay sonra 9 olucam - (ÇAAAT!) diit diit dii… |
|
мσ∂єяαтσявєуιη
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |