www.somee.com' a webwiz kurulumu |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
ofaruk3
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 01-Ekim-2012 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
Alıntı Cevapla
Konu: www.somee.com' a webwiz kurulumu Gönderim Zamanı: 01-Ekim-2012 Saat 19:21 |
Arkadaşlar Web wiz e ne gerek var.Wordpress,Joomla,MyBB kurun rahatlayın.Bununla çok uğraşırsınız.isterseniz kurulumunu anlatayım.İnternette 10-15 tl arası kurulum yapıyorlar...
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 06-Haziran-2012 Saat 00:30 |
Tüm sorularının cevabı aşağıdaki linkte mevcuttur... http://www.aspindir.com/goster/3959 |
|
mehmeser
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05-Haziran-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 05-Haziran-2012 Saat 23:38 |
Merhaba,
forumu access desteğiyle kurdum fakat (somee.com hostingle) forumalra giremiyorum sayfa bulunmadı hatası veriyor. 404 ieçren İİS hatası. son sürümü denedim WW'nin ingilzice. En son hangi sürümün türkçesi mevcuttur? bu hatanın kaynağı nedir? |
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 02-Kasım-2008 Saat 20:06 |
database' ine yazma izni verecen. Onuda chmod kodunu 777 yapacaksın.
|
|
Açık Deniz
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13-Eylül-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 21-Eylül-2008 Saat 12:20 |
Ya ben biliyorum da web wiz forum kurulumunu bilmiyorum yani ftpye atıyorum ama giriş yapınca şöyle bir hata veriyor ve üye de olamıyorsunuz database mi ne değiştirmek gerekiyormuş database/database_connection.asp dosyasından değiştiriyorum fakat olmuyor.Kurmayı bilen birine rastlamak da çok zor yardım ederseniz minnettar kalırım.
Hata yazısı şu : Server Error in Forum Application An error has occured while writing to the database. Please contact the forum administrator. Support Error Code:- err_Access_loginUser()_update_USR_Code File Name:- functions_login.asp Error details:- Microsoft JET Database Engine Cannot update. Database or object is read-only. |
|
gelisenbeyin
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 20-Eylül-2008 Saat 23:31 |
Hazır kurulu webwiz yok. Sen kendin bilgisayara indirip ftp den kuracaksın. İndirme adresi http://www.aspindir.com/goster/3811
|
|
Açık Deniz
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13-Eylül-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 20-Eylül-2008 Saat 22:47 |
Web wiz kurulumunu göremedim :(
|
|
gelisenbeyin
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 06-Şubat-2007 Saat 20:46 |
http://somee.com/FreePackage.aspx
bu adrese tıklayın daha sonra sign up a tıklayın daha sonra üye olun bu arada sana site ismi isteyecek gerekli bilgiler e mail adresine gelecek.. Düzenleyen gelisenbeyin - 06-Şubat-2007 Saat 20:48 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |