şampiyon !!! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
fako
Üye Kayıt Tarihi: 07-Şubat-2012 Konum: ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 48 |
Alıntı Cevapla
Konu: şampiyon !!! Gönderim Zamanı: 14-Mayıs-2012 Saat 18:50 |
sonuç belli fenerbahçe çatlasada patlatasada galatasaray şampiyon !!!!!!!!!
|
|
FENERBAHÇE KUPA ALMAMA REKORUNU DENİYOR :D
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14-Mayıs-2012 Saat 17:30 |
Tebrikler Galatasaray...:))
|
|
KIVILCIM
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09-Nisan-2012 Konum: Öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14-Mayıs-2012 Saat 12:58 |
GALATASARAYIN KAZANMASINA OKADAR ÇOK SEVİNDİMKİ KİMSELERE SEVİNCİMİ ANLATAMAM BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE TRABZON SPOR SONUNDA OLDUK ŞANPİYON
AYRICA BURDA GALATASARAY SPORCUSU ARDA TURANI ÇOK SEVDİĞİĞMİ BELİRTİYORUM İNŞALLAH BİRDAHAKİ MAÇLARI HAYIRLISIYLA KAZANIRLAR BURDAN DİLEKLERİMİ VE DUALARIMI İLETİYORUM GALATASARAYI ÇOK SEVİYORUM SPORCULADINA BAYILIYORUM YAŞASIN GALATASARAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY |
|
fako
Üye Kayıt Tarihi: 07-Şubat-2012 Konum: ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 48 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 13-Mayıs-2012 Saat 18:00 |
büyük derbi sonucu şampiyon galatasaray
|
|
FENERBAHÇE KUPA ALMAMA REKORUNU DENİYOR :D
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |