Duvar Yazıları |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla
Konu: Duvar Yazıları Gönderim Zamanı: 29-Ocak-2007 Saat 11:34 |
Çok yaratıcıyımdır, acayip sorun yaratırım
* Aşkımızın suya düşeceğini bilseydim, balık olurdum * Her yıldız kaydığında bir insan ölürmüş, bizim Feriha teyze takunyası kaydığı için öldü * İnsanlığımı yitirdim, hükümsüzdür * Ne zaman inek görse kaçardı, çünkü ot kafalıydı * Adam olacak çocuk, çocukluk edipte büyümez * Aşk futbol topuna benzer, Tekmeyi yiyince her şey biter * İnsanları tanıdıkça, hayvanları daha çok seviyorum * Paranın ne önemi var, önemli olan miktarı * Ayağını yorganına göre uzat, yoksa üşütürsün * Tam öğrenmeye başlamıştımki, okul bitti * Bütün notlarım zayıf, napiiiim notlarım rejime girmişler * Eger intihar edersem, ölürüm yaaa * Fazla çikletlerinizi yola atın, arabalar çiğnesin * Gençliğim acı veriyordu, ameliyatla aldırdım * Dünya batıyor yüzmeyi öğrenin * Sırılsıklam aşık olmak için denize girmeli * Acele kopyaya öğretmen karışır * Aşkımızı lekeleme, çamaşır suları çok pahalı * Arabanızı fazla yıkamayın, üşütüp hasta olabilir Üzümü ye, çekirdeğini de ye,sahibi gelince onu da yersin. Selam, ben Aydan Şener Hadi yaa... Ben de Dünyadan Neil Armstrong -Bana geceyi zindan ettiler. Af çıkacak diye sabahladım. -Son gülen iyi gülmez. Şakadan anlamıyordur. -Sigara sağlığa zararlıdır. ( İmza puro ) -Beni bir o anladı. Oda yanlış anladı. -Allah'ım ! kendim için hiçbir şey istemiyorum. Yalnızca anneme paralı ve güzel bir gelin kısmet et. -Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Sonrada yılan sokar. -Ben bir hayvanseverim. Hayvanları çok seviyorum.Bence çok lezzetliler.. -Edison elektriği buldu ama parasını biz ödüyoruz. -Boing moing dinlemem. Ben mercedesten başka uçağa binmem. -İnsanları tanıdıkça hayvanları daha çok seviyorum. -Para istemeye gelen her üç kişiden birisi ölür. Sabah iki kişi uğradı. -Amanın .... 10 dakika nedir ki ? 5 dakikada geçer. -Gülü seven abisine katlanır. -Haydi, keselim su ağacı yaşına bakalım. -Volkswagen pasat, şahsi oynama! |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |