Maket Örnekleri |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla
Konu: Maket Örnekleri Gönderim Zamanı: 09-Mart-2009 Saat 23:54 |
Araba Maketi Örnekleri
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 10-Mart-2009 Saat 00:26 |
Değişik maket örnekleri
|
|
gelisenbeyin
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 30-Mart-2011 Saat 18:21 |
Aleyna Akkoyun adlı öğrencimin hayalindeki ev tasarımı...
Beykoop 2. Bölge Dr. Haydar Aslan İ.ö.Okulu Maket örnekleri Maketleri yapan Dr Haydar Aslan İlköğretim okulu öğrencilerine sonsuz teşekkürler. |
|
By_Beyin
Moderatör Kayıt Tarihi: 08-Ocak-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 31-Mart-2011 Saat 23:17 |
Çok güzel çalışmalar tebrikler.
|
|
gelisenbeyin
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 23-Nisan-2011 Saat 14:56 |
Taç Mahal (Taj Mahal) Maketi
|
|
mehmet-19
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14-Ocak-2012 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14-Ocak-2012 Saat 01:07 |
merhaba bana kız kulesi maket yapımı aşamayarını yada teknik çizimini yapa bilicek arkadaş varmı çoook acil lütfen eyfel kuleside olabilir lütfen yardım edinn :S
|
|
gelisenbeyin
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04-Ekim-2013 Saat 22:16 |
Aşağı adreste istediğiniz maketler mevcuttur. Kolay gelsin... http://gelisenbeyin.net/maket_tasarimlari.html Eyfel Kulesi Maketi... http://gelisenbeyin.net/eyfel_kulesi_maketi.html |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |