Çözülmesi Imkansız Zeka Sorusu |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | |
BORA DÖNMEZ
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04-Mayıs-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04-Mayıs-2010 Saat 19:40 |
hocam çok basit
|
|
fatmahazal
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11-Mayıs-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 11-Mayıs-2010 Saat 09:19 |
yaaaa bu ne abi çok zor 1 saattir uğraşıyorum çözenlerden rica ediyorum lütfen söyleyin bakalım nasıl çözdünüz BEKLİYORUM.........................................
|
|
fatmahazal
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11-Mayıs-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 11-Mayıs-2010 Saat 09:22 |
yaaa çok basit demiycem bazıları gibi ama uğraşsam çözerim................ ............
|
|
maynaq33
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07-Ekim-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 28-Ekim-2010 Saat 10:37 |
bir cvb varsa söyleyin çatlatmayın insanı :) günlerdir bunla ugrasıyorum valla...:))
|
|
Hydrex1163
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 23-Mayıs-2013 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 25-Mayıs-2013 Saat 22:51 |
Arkadaşlar kareden dışarı çıkılmaz diye bir kural olmadığı için dışarı çıkarak çözülür bu soru mantığı bu yani... Bu soru için 3 defter tüketmiştim en sonunda bu çözümü buldum...
|
|
Hydrex İndustries And Weapons Systems CEO/Founder
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |