Toki Şehit Piyade Çavuş Mehmet Uyar İ.Ö.O Şanlırfa |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
cimenturan
Moderatör Kayıt Tarihi: 13-Temmuz-2008 Konum: ÖĞRETMEN Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Konu: Toki Şehit Piyade Çavuş Mehmet Uyar İ.Ö.O Şanlırfa Gönderim Zamanı: 13-Kasım-2009 Saat 01:01 |
By_Beyin
Moderatör Kayıt Tarihi: 08-Ocak-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 13-Kasım-2009 Saat 10:32 |
Düzen kuşağı etkinlik resimleri çok güzel olmuş. Paylaşımdan dolayı teşekkür eder.Sizi ve öğrencilerinizi tebrik ederim. Bu arada sınıfta arkadaki dolap sistemini çok beğendim. En azından yaptığınız çalışmaları saklayacağınız bir dolabınız var. Bunu daha bulamayan ve sınıfı bölünmeyen çok kişi biliyorum. Bende daha önce Urfa'da çalıştım. Yenice İ.Ö.Okulunda 2 yıla yakın çalıştım. Görevinde başarılar diliyorum.
|
|
ramazan
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 21-Ocak-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 117 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 13-Kasım-2009 Saat 17:36 |
Bu güzel paylaşımdan dolayı teşekkürler öğretmenim...
|
|
pitaya2000
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19-Ekim-2010 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19-Ekim-2010 Saat 17:55 |
ilkini çok beğendim
|
|
tuğçe_sadıklar
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05-Ekim-2010 Konum: trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 25-Ekim-2010 Saat 15:56 |
paylaşımlar için teşşekkürler
|
|
eraylım
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25-Ekim-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 25-Ekim-2010 Saat 18:17 |
1.si çok güzel
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |