Msn tanışma dialogları |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
dodos
Moderatör Kayıt Tarihi: 15-Nisan-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 202 |
Alıntı Cevapla
Konu: Msn tanışma dialogları Gönderim Zamanı: 07-Şubat-2011 Saat 04:50 |
e=Erkek K = Kız :d
e :slm k :slmda kimsiniz e :ıı şey ben murat k :hangi murat e dördüncü murat eueheu k :defol k :msn adresimi nerden aldınız e :ıı migrosda ucuzluk vardı toptan aldım e :tüh be çevrim dışı oldu e :slm naber k :slm iii kimsin e :benmi k :yok arkandaki e :ha o ercan k :byyy e :tüh be ercanın yüzünden engelledi e :ya nerdesin görüşmeyeli çok ayıp ediyosun ha k : pardon? e :tamam bi daha olmasın k :sen de kimsin be defol k :kimsiniz e :talihine darılmış umutlara sarılmış sevmişte terk edilmiş bir gönül yorgunuyumferdi babadan alıntı yaptım k :böyle birini tanımıyorum by k :adresimi nerden buldun e :ıı şey dün gece ak sakallı bi dede rüyamda bu adresi verdi k :söyle o dedeye bi milli piyangodan sonra çöp çatanlığamı başladı e :valla bende anlamadım k :hadi sana tatlı rüyalar anca buluşursun ak sakallı dedeyle kyabancı kız :what is this e :this is a book k :my email?? e :senin adresi wc de düşünürken buldum k :sen türksün galiba e :nerden bildin k :ee türkün aklı ya kaçarken ya z.çarken neyse by k :kimsin e :Allahın cooluyum k :yapma ya hiç çekilmiyosun by e :slm ben ahmet k :hangi ahmet e :unutuldukmu yoksa k :haa anteptekimi e :eeevet o işte k :amma kekmissin benim antepte tanıdığım yokki by e :slm ben mehmet ağa k :hangi mehmet ağa e :çizmeli kedinin ağası k :nasıl yani e :sarı çizmeli mehmet ağa işte k :öylemi biz şehre taşındık ağalık kalktı by k :slm adresimi nerden buldunuz e :googleden yav adamlar ne güzel yapmış aradığın herşey var k :ben öyle kolay bulunmam e : O zaman sen hintlisin k :ne alaka e :kolay bulunmuyasan bulunmaz hint kumaşısın ehuehe k :hahaha çok komik msn im görmesin seni e :slm mailimi nerden aldın k :benmi almışım sen kaydettin e :ben kaydettim diye eklemen mi lazım hemen k :ee sen bilirsin ozaman byy k :slm e :slm k :isim ne nerden e :vayy direk mevzu ha k :sana iylik yaramaz e :dur gitmeee tamam tamam tüh gitti e :slm k :slm şebnem ferah dinlermisin e :yok k : O zaman by e :sen ferdi tayfur dinlermisin k :yok e : O zaman sana by |
|
нαη∂αη AKILLI KİŞİ AKLININ EFENDİSİ OLUR, APTAL İSE ONUN UŞAĞI... ∂σ∂σѕ
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 07-Şubat-2011 Saat 12:25 |
Çok komikler :)))))
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |