Bakan Avcı'dan öğretmenlere kötü haber |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla
Konu: Bakan Avcı'dan öğretmenlere kötü haber Gönderim Zamanı: 25-Eylül-2013 Saat 17:27 |
Bakan Avcı'dan öğretmenlere kötü haber
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı Şubat'ta atama bekleyen öğretmen adaylarına üzücü haber verdi. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, bir televizyon programında soruları yanıtladı. Bakan Avcı Şubat'ta atama bekleyen öğretmen adayları için sevindirici bir haber vermezken, "Atama tarihlerini ve miktarlarını bizim bu konuda karar vermesi gereken Başbakan, Maliye Bakanı, Milli Eğitim Bakanı'dır. Bütçe dengelerinin hesaba katılması gereken kararlar. Başbakanımızın, Milli Eğitim Bakanın, Maliye Bakanının, Çalışma Bakanının böyle bir açıklaması yok" dedi. Bakan Avcı, başörtülü öğretmenlik yapmak isteyenlerin önünde yasal bir engel olup olmadığı sorusuna "Öğretmenlerimiz kendilerine ne yakıştırıyorsa onu giysin" cevabı verdi. "Başörtüsü serbest mi?" sorusu üzerine de Avcı, "Öğretmenlerimiz kendilerine neyin yakışacağını bilirler. Öğretmenlerimiz kendilerinin karar vereceği konusunda birbirlerini rencide edecek şeyler söylemesinler" ifadelerini kullandı. |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |