bir soru da benden |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ademylz
Moderatör Kayıt Tarihi: 14-Şubat-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 145 |
Alıntı Cevapla
Konu: bir soru da benden Gönderim Zamanı: 08-Nisan-2007 Saat 13:29 |
internet'in türkçe anlamı hadi bilin bakalım.
|
|
electronic_man
Moderatör Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2007 Konum: Kütahya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 28 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 08-Nisan-2007 Saat 13:35 |
bence ne anlama geldiği o kadar önemli değil, ne işe yaradığına bakmak gerekir........
|
|
yolcu
Moderatör Kayıt Tarihi: 17-Mart-2007 Konum: Gaziantep Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09-Nisan-2007 Saat 23:46 |
İnterneti zaten Türkçe diyecektim emin olmak için TDK terimler sözlüğüne baktım internet Internet sözcüğünün karşılığıymış. Yani emin oldum.
Sorduğunuz ingilizce olan Internet ise belki bir şeylerin kısaltılmışıdır. Uluslararası Elektronik bilgi paylaşımı gibi (anaokulunda öğrendiğim ingilizceyle bu kadar çevirebildim.) |
|
Gidilecek yol varsa, yolcu bulur!
|
|
ademylz
Moderatör Kayıt Tarihi: 14-Şubat-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 145 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 16-Nisan-2007 Saat 01:39 |
arkadaşlar internet'in anlamı ÖRÜTBAĞ
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |