Forum Yorumları |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ModeratorBeyin
Moderatör Halkla İlişkiler Müdürü Kayıt Tarihi: 10-Mart-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Alıntı Cevapla
Konu: Forum Yorumları Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2007 Saat 22:59 |
forum içerisinde üyeler tarafından gönderilen paylaşımlara yapılan orumları biraz daha önemle yapmamız daha uygun olur. "süperr" "güzel araba" "bu adamlar iş biliyor" gib basit ve tek kelimelik yarumları yapmaktansa sadece teşekkür butonuna basmamız yeterli.
önemli olan ileti gönderme listesinde ön sıralara çıkmak değil forumun tüm kısımlarının verimli ve amacına uygun olmasıdır |
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2007 Saat 23:25 |
doğru bir tespitte bulunmuşsun.. Bundan sonra tüm üyeler bu hususlara dikkat ederlerse iyi olur... Kurallara göre yazılmayan mesajlar bugünden itibaren silinecektir. Dikkat etmeyenler forumdan atılır.. GeliSenBeyiN YönetiMi |
|
cemilemumcu
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 01-Eylül-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 01-Eylül-2007 Saat 11:51 |
Ben yeni kayıt oldum mimkün olduğu kadar birşeyler paylaşmak istiyorum. Aldığım bilgiler benim için öenmli çünkü teknoloji tasarım öğretmenliğinde okuyorum. Fakat teknoloji konusundan eksik sayılırım forum güzel
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 01-Eylül-2007 Saat 15:38 |
Arkadasım değerli paylaşımların forumumuza katkı sağlayacaktır. Bekliyoruz...
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |