mesajı kısa yazarsan boyle olur |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ModeratorBeyin
Moderatör Halkla İlişkiler Müdürü Kayıt Tarihi: 10-Mart-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Alıntı Cevapla
Konu: mesajı kısa yazarsan boyle olur Gönderim Zamanı: 27-Şubat-2008 Saat 19:47 |
Cep telefonunda 2.mesaja gecmemek icin kimi zaman sesli harfleri yazmayiz, kimi zaman kelimeyi yari da keseriz kimi zamanda hic bi şey yazmayiz
Bi de dusunceli tavirlar var tabi... Anlaşamama Giden: Slm Aytn Nbr? Gidiyo muyuz konsere? Geliyosan 1 gelmiyosan 2 cagri at!! (3 cagrı gelir...) Giden: Anladım yine Bahadirla gidiyosun di mi!! tamam ole olsun Gelen: Hayir gerizekali!! Ben istiyorum ama babam izin vermiyo!! Anlaşamama Giden:Nbr Cm? Knsr vr glcnm mng? st 23:30 d bk rmz mrt sln fyz nc hps gly b sn yksn!! Gelen: dostum ne diyon kuzum ben bi b.k anlamadim bu mesajdan ya!! Giden:Valla aksama manganin konseri var demistim herkez var demistim ama... (cevabın yollandigı saat:02.30) Kısaltma Sorunu Gelen: Semih ben Cagla bu benim yeni numaram.. Eee napiyosun? Bugun acayip skldm varyaa bizimkilerde olmasa temelli ortada kalacam Giden:Bi daha beni arama Cagla tamam mi? Gelen:Nolduu yaaa niye bole yaptin simdi!! Eski Telefonlardaki 1Karakterlik Mesajın Dewamı Gelmeden Olanlar Gelen: Arzu ben yarin Ankaraya gidicem hayatim is toplantisi icin. Biliyosun sirketin tum yukunu yine bana verdiler. Sen semihe ver, g*t Giden: Ne diyosun sen ya!! Gerizekali ayriliyorum senden terbiyesiz. Senden beklemezdim bunu!! Gelen 2İlk Mesajla Birleşen:ürecegim esyalari tamam mi askim sana oradan ne getirmemi istersin, hatta beraber gidelim ya! Giden: Ayy pardon askim seyy!! Parca parca gelince Kizmadin di mi? Gelen 3: cik hadi disari basimin belasi! Gidenlm in spite konserindeyiz cikista iccez hadi sende gel Gelen:bnm prm yk b sn kont ayrca crmadi kms bn ond glmd bn hpnzn alh blsn vrsn Giden:tamam beklıyoruz ceviri:benım param yok bu son kontur ayrica caarmadi kimse beni ondan gelmedim ben hepinizin allah belasini versin Bi Diger Cins Gelen:EMREordmiTlfonuKPLIulsmdmKNDSNordsaOnuC Ksvdgm iSLEptmSND Giden:bencede...!! ceviri: emre ordami telefonu kapali ulasamadim kendisine ordaysa onu cok sevdigimi soyle optum senide Salakların Kontor Bitiyor Farkında Değiller Arayamadılar gelen : milasirab ineb emzu milmokoc midelzo koc ines giden : bu ne be gelen : tersten okusana giden : salak bi saat buna mi ugrastin gelen : beni ara giden : sen beni ara gelen : lan olum son bi kac kontorum arasana giden : benim de yok olum arayamam, babam kesti parayi zaten gelen : hep boyle yapiyorsun, arasan ne kaybedicen giden : kontorum biter gelen : benim olsa seni ararim ama giden : hadi len gorduk gecen gun 50 kontorun vardi aramadin gelen : al bu da son kontor.. bi aramadin adi, çok onemli bi sey soyliycektim giden : benim de son lan.. ne soyliycektin ölcem meraktan şimdi Yorumsuz Giden:Ya Mert abi benim CD sen de kalmis,bi de yarin sinav var mi? nasilsin ben de iyiyim. mac bileti ne kadar ? bugun ayseyi okulda gordun mu? Bu son kontorum ha ona gore!! Gelen: Tamam getiririm,sinav yok. ben de iyiyim 15 diyolar. yoktu galiba. benim de son kontor hadi byeeee.. Gelen: Kampuscell kazandirmaya devam ediyor! 25 kontor hattiniza yuklenmistir! Giden: Oglum Murat rahat rahat konusabiliriz artik hatta turkce karakter bile yazarim yani !!! nihahaha!! Söleyene bak kendi ondan beter gelen: nky ytr bn rtk itrf etcm n b y slcm ps ps bn yptm ama dymrm ıst cnk krkyrm sn d bnm kdrrkdsmsn saol cnm bu ard çeviri: punky yeter ben artık itiraf edicem ne bu ya solicem pasa pasa ben yaptım ama diyemiyorum iste cunku cok korkuyorum sende benim kader arkadasımsın saol cnm bu arada giden:ne diyn kzm dzgn yz ya,wlla bsy anlmdm! gelen:bstn yz okymrm çeviri:bastan yaz okuyamıyorum |
|
love_angel
Moderatör Kayıt Tarihi: 23-Mart-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 288 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 27-Şubat-2008 Saat 22:29 |
Komiklermiş yaa ...(Bazılarını hala çözemedim)
|
|
●●квя●●««Milletin lafıyla coşana kalbimin adımıyla koşmam gururumu hiçe sayıp kötü konuşana ölüyorm dese de bakmam!!!»»●●квя●●
|
|
~~melisa~~
Üye Kayıt Tarihi: 18-Şubat-2008 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 34 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 28-Şubat-2008 Saat 11:33 |
:)
|
|
*SoRFl*
Gelişen Üye Kayıt Tarihi: 22-Şubat-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 58 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 28-Şubat-2008 Saat 17:56 |
Yorumsuz
Giden:Ya Mert abi benim CD sen de kalmis,bi de yarin sinav var mi? nasilsin ben de iyiyim. mac bileti ne kadar ? bugun ayseyi okulda gordun mu? Bu son kontorum ha ona gore!! Gelen: Tamam getiririm,sinav yok. ben de iyiyim 15 diyolar. yoktu galiba. benim de son kontor hadi byeeee.. bir mesaja neler sığdırmış :D |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |