Türkler Uzayda |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
kasparov1996
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14-Şubat-2008 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
Alıntı Cevapla
Konu: Türkler Uzayda Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2008 Saat 01:39 |
Uyarı: Alıntı bile olsa kesinikle küfür etmeyininz.
1. -houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarar verebilirsin. -hey XXX koyum ne değerli geminiz varmış mkicem yaa. 2. -yuzbaşı volkan geminin yuzeyinde napıyorsun durumunu bildir hemen? -hoca daraldım gezinmeye çıktım biraz. -dikkatli ol en ufak hatada gemi yüzeyinden kopabilirsin. -ooo iyice cocuk yaptınız hoca siz de bizi. olmuyo böyle. 3. -houston, usta telefon çekmiyo mu burda? hatuna msg atıcaktım söz vermiştim. -olumsuz apollo. -ya arkadaşım çekmiyo de, telefonun bozuktur de. olumsuz ne oluyo öyle. ben seni biliyorum sen beni biliyosun. ayıp yani. 4. -alo hüston. kible ne tarafta kalıyo şimdi ? 5. -yüzbaşı volkan ne yapıyorsunuz!!?? -cam açıyorum abi sıcak oldu çok burası -cam açtığınızda basınçtan oluşan girdap moleküllerinize ayrılmanıza neden olabilir. -haaa doğru. 6. -hüztin, şimdi bu alet ışık hızına çıkabiliyo mu. zaman makinası tadı yasayabiliyoz mu bununla? hani diyorum 2-3 at yarışı falan yapsak -hayır zaten öyle bir şey mümkün olsaydı bile buna izin vermezdik, zaman kırılması olurdu. -baba neyi kırdıysak öderdik parasını. şimdi kesin olmuyor mu o olay? -olumsuz. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX 8. -houston? -söyle güzelim? -güzelim diyen dillerini yirim ben senin! -demiyim şu halde.. 9. -höstun.. -arkadaşım uzaya gittin hala oğrenemedin ama olmuyo bak. hüstın diceksin, hüstın. -hüston. -hay XXXX senin dilini yaa. ne var söyle ? 10. - huztin..ehhe siz varya keksiniz - dikkatli konuş - milyonlarca dolar harcayıp uzayda yazı yazabilmek için tükenmez kalem icat ettiniz ya - evet.. çok gururluyuz - ehehe mehmet kurşun kalem getirmi$, onla yazıyo ehehh hehehe 11. -huso. kopyalıyormusunuz? -ne var be ne var ? -abi biz sirius beşteyiz -bizde caddebostandayız ne var? -abi bişey diycem ama kızmayın. -naaptınız lan yine -abi eşli king oynadık alien\'larla. bizim gemiyi kaybettik -lan hasta mısınız taş toplayın diye yolluyoruz bi de ütülüyorsunuz. -abi bi de yedekte bi gemi daha getirin beraberinizde -o niye o ?!? -ya kingde kaybedince borcu kapatalım diye kalkış yarışı yaptık yörüngede, onu da şeettik -dıt dıt dıt dıııııııt dıt dıt dıt dııııııttttt -alo hüso? 12. -turkship 1a!, motorları kapattınız, bi sorun mu var ? -yok be hostoncığım jupiter çekiyo zaten bosa aldım fazla yakmasın alet 13. -la huson -söle kardeşim XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX -kayıtlara geçsin tamam -geçsin tabi kafayı yedirttiniz bana. 2 muhabbet edecek adam yok. zaten bu i.nelere gıcığım atacam musili sularına eşşek sıpalarnın -aman mahmut abi yapma gözünü sevem projeyi yakma 14. - alo houston.. - ye what? - hastir bunlar ingilizce konuşuyo oolum... 15. - alo houston lan, imambayıldı lekesini çıkarmak için naapmak lazım? 16. - alo hustoon - sööleee - baba benim bi cep telefonu vardı - eee - bi arayıp bizbizecelle geçirtsenize onu buradayız konuşamıyoz bari sabit ücretten girmesin - lannn senin bizini.....cellini.. - hadi be abi bee, kapının arkasında pantolonun arka cebinde kafa kaadı onunla bi arayip ben haydar diyin geçirtin bee - peki anam beki canım geçirecem ben sen devam et 17. -breyk breyk houston, şampuana ayrı sac kremine ayrı zaman mı? -anlaşılmadı apollo, tekrar edin lütfen. -ehiehi yok hoca bi şey takılın siz. Uyarı: Alıntı bile olsa kesinikle küfür etmeyininz. |
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2008 Saat 01:44 |
Paylaşım için teşekkürler.. ::)))
|
|
Süper Beyin
Moderatör Kral Mod. Kayıt Tarihi: 21-Mart-2008 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 461 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2008 Saat 16:17 |
Evet paylaşımın için çok teşekkürler |
|
love_angel
Moderatör Kayıt Tarihi: 23-Mart-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 288 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 28-Temmuz-2008 Saat 00:50 |
çok komik yaaa
|
|
●●квя●●««Milletin lafıyla coşana kalbimin adımıyla koşmam gururumu hiçe sayıp kötü konuşana ölüyorm dese de bakmam!!!»»●●квя●●
|
|
The_Legend
Moderatör Kayıt Tarihi: 03-Haziran-2008 Konum: Break Caste Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 60 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 28-Temmuz-2008 Saat 18:25 |
Saol Güzel laflar
|
|
The Return Of The Syl@r Sylar efsanesi geri döndü
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |