![]() |
Logo Yarışması |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
gelisenbeyin ![]() Yönetici ![]() ![]() gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26-Şubat-2008 Saat 17:08 |
gelisenbeyin.net bünyesinde tasarımda bende ustayım diyenlere kendilerini denem fırsatı işte...
Buraya göndereceğiniz logolar daha sonra üyelerin oylamasına sunulacak. birinci gelecek kişiye Moderatorluk verilecektir.. Sadece logoyla sınırlı olmayıp avatar, imza, yada banner' de yapabilirsiniz.. gelisenbeyin.net yönetimi |
|
![]() |
|
ONURONUR ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30-Mart-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
![]() ![]() ![]() |
bu hala daha geçerli mi? |
|
Saygılarımla ONURONUR
|
|
![]() |
|
gelisenbeyin ![]() Yönetici ![]() ![]() gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
![]() ![]() ![]() |
Evet geçerli ne zamanki yeteri sayıya ulaşırsa o zaman anket yapılacak.. |
|
![]() |
|
ONURONUR ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30-Mart-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
![]() ![]() ![]() |
![]() http://img359.imageshack.us/img359/3914/asadasdasdvh0.png paint işi :D |
|
Saygılarımla ONURONUR
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Onur güzel bir logo yapmışsın tebrikler...
![]() |
|
![]() |
|
Süper Beyin ![]() Moderatör ![]() ![]() Kral Mod. Kayıt Tarihi: 21-Mart-2008 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 461 |
![]() ![]() ![]() |
Ben daha önce bir logo yapmak için uğraştım ama olmadı şimdi onun üzerine çalışıyorum.
|
|
![]() |
|
ramazan ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21-Ocak-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 117 |
![]() ![]() ![]() |
_|\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/|_
\<>\▼▼▼▼▼▼▼||▼▼▼▼▼▼▼/<>/ \<>\▼▼▼▼▼▼||▼▼▼▼▼▼/<>/ |<>|▼▼▼▼ /¯¯¯¯¯\ ▼▼▼▼|<>| |<>|▼▼▼▼|Gelisenbeyin|▼▼▼▼|<>| /______/\/\/\/\/\_______\ )»»» >www.gelisenbeyin.net «««( \¯¯¯¯¯¯\/\/\/\/\/¯¯¯¯¯¯¯/ \<>\▼▼▼▼▼\/▼▼▼▼▼/<>/ /<>/▼▼▼▼▼||▼▼▼▼▼\<>\ |<>|▼▼▼▼▼||▼▼▼▼▼|<>| \<>\▼▼▼▼▼||▼▼▼▼▼/<>/ \<>\▼▼▼▼||▼▼▼▼/<>/ \<>\▼▼▼||▼▼▼/<>/ ¯\<>\▼||▼/<>/¯ ¯\-»| |«-/¯ ¯\ / bunu da bir yerden alıntı yaparak birkaç düzenlemeyle size sunuyorum.. Text logo |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
yeni logolar tasarlamaya başladım
|
|
Saygılarımla ONURONUR
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |