Biraz gülelim |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
dodos
Moderatör Kayıt Tarihi: 15-Nisan-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 202 |
Alıntı Cevapla
Konu: Biraz gülelim Gönderim Zamanı: 14-Mayıs-2008 Saat 14:46 |
Biraz gülelim
Bazen istemeyerek te olsa kullanacağımız ifadeler şaka gibi olabiliyor. Önemli olan duruma hakim olup toleranslı olabilmek. Bazen kişinin o anda şaka kaldırabilecek durumu olmayabilir. Bununla ilgili dialoglar aşağıda DİYALOGLAR Yolcu müsait bi yerde inmek ister ama dili sürçer: - Şoför bey mübarek bi yerde inebilir miyim? - Şu ilerdeki caminin önünde bırakayım teyze seni... ....................................................................................... Oğlum bu Eminönü'nden geçer mi? - Yok teyze biz Taksim'e çıkıyoruz. - Hah tamam oğlum siz gidin ben gelmeyeceğim. ...................................................................................... Yolcu: - Abi Heykel'e çıkıyo mu? Şoför: -Yok abi, yanından geçiyo. ....................................................................................... Arkadaki aksi teyze öndeki uzun saçlı delikanlıya seslenir: - Kızım şurdan bir kişi uzatır mısın? - Ben kız değilim! - Amaaaan ne bileyim kız mısın dul musun, uzat işte. ....................................................................................... Eve gitmek üzere Bakırköy dolmuşu bekliyordum. Sigaramın kalmadığı aklıma gelince önünde durduğum Tekel bayiine girecekken minibüs geldi. Apar topar bindim. Şoföre parayı uzatıp, - Bir Monte Carlo' dedim! Adam birkaç saniye yüzüme bakıp: - Abi bu Bakırköy'e gider' diye cevap verdi! İşte o an benim ve şoförün bittiği andı. ....................................................................................... - Mükemmel bir yerde inebilir miyim? Yolcunun kafası karışık sanırım, kendisi de dolmuşdakilerle birlikte güler söylediğine şoför kadını indirirken: - Buyrun size layık değil ama! ....................................................................................... Yolcu müsait bi yerde inmek ister ama dili sürçer: - Müsait bi yerde iner misiniz? Şoför: - Niye sen mi kullancan??? ....................................................................................... Rumeli-Hisarüstü otobüsüyle Taksim'e doğru gidiyoruz. Adamın biri Beşiktaş dolaylarında gayet aceleci bir tavırla: - Kaptan orta kapıyı rica edebilir miyim? Bizim şoför olaya hakim: - Tabi abi ayıp ettin. Al götür senden kıymetli mi... ....................................................................................... İstanbul'dayiz... Dolmuşa bindik, dolmuş doldu,tam kalkıcak, elemanın biri açtı kapıyı. İçerde tıkış tıkış oturmuşuz, önde 3 kişi arkada 4 ... Eleman hala bir umut sordu: - Kaptan, yer var mı? Şoför de arkasını dönüp cevap verdi: - Bilmiyorum, üst kata bi bak bakalım... ....................................................................................... Pek dolu olmamasına rağmen minibüs hareket etmek üzereydi. Tam o anda kavga ettikleri her hallerinden belli olan iki arkadaş minibüse bindi.Birbirlerinin yüzüne bile bakmıyorlardı. Çocuklardan biri şoföre parayı uzattı: - Abi bir öğrenci bir de hayvan alır mısın? :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) |
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14-Mayıs-2008 Saat 17:24 |
Çok teşekkürler dodos. Gülmemek elde değil... :))))
|
|
Süper Beyin
Moderatör Kral Mod. Kayıt Tarihi: 21-Mart-2008 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 461 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14-Mayıs-2008 Saat 21:49 |
Çok güzel çok teşekkürler:
|
|
love_angel
Moderatör Kayıt Tarihi: 23-Mart-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 288 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15-Mayıs-2008 Saat 00:49 |
Güzelmiş
|
|
●●квя●●««Milletin lafıyla coşana kalbimin adımıyla koşmam gururumu hiçe sayıp kötü konuşana ölüyorm dese de bakmam!!!»»●●квя●●
|
|
classical music
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17-Şubat-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 17-Mayıs-2008 Saat 21:52 |
çok süper bişey bu yaa
|
|
kasparov1996
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14-Şubat-2008 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2008 Saat 01:29 |
Tebrikler eline sağlık
|
|
aysegul_arslan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15-Ağustos-2008 Konum: KONYA Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 18-Ağustos-2008 Saat 15:06 |
harikayanlız bebeğimi yeni uyutmuştum uyandı kahkahalarıma
|
|
punishmentangel
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07-Ekim-2008 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2008 Saat 20:33 |
çok süper olmuş hepsi
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |