SEVGİ Mİ SAYGI MI? |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
hakangsli
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05-Mayıs-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 02-Haziran-2007 Saat 23:05 |
bence zaten sevgi gösterip bir insan saygı göstermeme gibi bir durum olmaz bunun tam zıttıda olmaz o yüzden bu soru mantıksız
|
|
ARDA
Süper Üye Kayıt Tarihi: 20-Ocak-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 192 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2007 Saat 01:48 |
Galiba hepimiz farklı cevap veriyoruz arkadaşlar.ama benim fikrim:ilk önce saygı sonra sevgi.saygılı davranırsak sevgiyide kazanmış oluruz.
|
|
yeliz67
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18-Aralık-2007 Konum: Zonguldak Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 25-Aralık-2007 Saat 13:08 |
merhaba arkadaşlar...
sitenize yeni katıldım.Adım yeliz. Herşeyin başı sevmektir. Yürekten seven kişi sevdiklerine saygı gösterir. |
|
ModeratorBeyin
Moderatör Halkla İlişkiler Müdürü Kayıt Tarihi: 10-Mart-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 25-Aralık-2007 Saat 23:34 |
bu forumda bulunan herkes ya öğretmen ya da öğrenci. okul ortamında ne öğretmenlerin gireceği sınıfı seçme şansı var ne de öğrencilerin öğretmen seçme şansı var. bu nedenledir ki asıl önemli olan birbirimize saygı göstermektir. zaten daha sonra bu durum sevgiye dönüşebilir. saygı olmadan sevgi çok tehlikeli bir olgudur. sınıflarda sevgiyi saygıdan daha ön plana çıkarırsak o sınıfı hakimiyet altında tutmak zorlaşır. saygısız sevgi yo olmaya mahkumdur. ancak saygı temeline oturmuş sevgi daha da anlamlı olur.
çok mu konuştum (yazdım) ne :) |
|
*SoRFl*
Gelişen Üye Kayıt Tarihi: 22-Şubat-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 58 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 24-Şubat-2008 Saat 20:35 |
sevmeden saygı duymak mı daha gerçek severek saygı duymak mı??
|
|
love_angel
Moderatör Kayıt Tarihi: 23-Mart-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 288 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 24-Şubat-2008 Saat 20:43 |
Sevgi varsa saygı bazen olmayabilir ama saygı ve sevgi aynı anda varsa daha gerçektir
|
|
●●квя●●««Milletin lafıyla coşana kalbimin adımıyla koşmam gururumu hiçe sayıp kötü konuşana ölüyorm dese de bakmam!!!»»●●квя●●
|
|
Süper Beyin
Moderatör Kral Mod. Kayıt Tarihi: 21-Mart-2008 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 461 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 17-Mayıs-2008 Saat 15:11 |
Bana göre en önemlisi sadakat ve güven.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |