|  | 
| Çözülmesi Imkansız Zeka Sorusu | 
| Yanıt Yaz   | Sayfa <123 | 
| Yazar | |
| BORA DÖNMEZ   Yeni Üye   Kayıt Tarihi: 04-Mayıs-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 04-Mayıs-2010 Saat 19:40 | 
| 
   hocam çok basit    | |
|  | |
| fatmahazal   Yeni Üye   Kayıt Tarihi: 11-Mayıs-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 11-Mayıs-2010 Saat 09:19 | 
| 
   yaaaa bu ne abi çok zor 1 saattir uğraşıyorum çözenlerden rica ediyorum lütfen söyleyin bakalım nasıl çözdünüz    BEKLİYORUM......................................... | |
|  | |
| fatmahazal   Yeni Üye   Kayıt Tarihi: 11-Mayıs-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 11-Mayıs-2010 Saat 09:22 | 
| 
   yaaa çok basit demiycem bazıları gibi ama uğraşsam çözerim................     ............ | |
|  | |
| maynaq33   Yeni Üye     Kayıt Tarihi: 07-Ekim-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 28-Ekim-2010 Saat 10:37 | 
| 
   bir cvb varsa söyleyin çatlatmayın insanı :) günlerdir bunla ugrasıyorum valla...:))
    | |
|  | |
| Hydrex1163   Yeni Üye     Kayıt Tarihi: 23-Mayıs-2013 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 25-Mayıs-2013 Saat 22:51 | 
| 
   Arkadaşlar kareden dışarı çıkılmaz diye bir kural olmadığı için dışarı çıkarak çözülür bu soru mantığı bu yani... Bu soru için 3 defter tüketmiştim en sonunda bu çözümü buldum...
    | |
| 
     Hydrex İndustries And Weapons Systems CEO/Founder
     | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | Sayfa <123 | 
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |