Lütfen YARDIM Edin Bana Çok Zor Günler Geçiriyoru |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla
Konu: Lütfen YARDIM Edin Bana Çok Zor Günler Geçiriyoru Gönderim Zamanı: 03-Nisan-2007 Saat 19:44 |
Biliyorum bu konu burada açilmaliydi ama inanin zor durumdayim, bu bölüm en çok ziyaret edilen bölüm oldugu için, buraya açarsam herkes belki yardimci olabilir bu konuda bana diye düsündüm.
Uzun süredir beni çok üzen bir durumu sizlerle paylasmak istedim. Maalesef ben ciddi bir mali kriz içindeyim. Ve artik tabir yerindeyse biçak kemige dayandi. Bir sürü ödemem var fakat bunlari karsilayacak durumda degilim. Böyle olunca da haciz söz konusu olacak büyük ihtimalle. Bir karar verdim. Elimdeki mallardan bir kaç parca bir seyi bu hafta sonu satisa çikaracagim. Satis evin arkasindaki bahçede olacak. Eger vaktiniz olur da bu satisima gelirseniz çok sevinirim. Satisa çikaracagim parçalarin toplu fotografini da ekliyorum, LÜTFEN ASAGIDAKI RESMI INCELEYINIZ... |
|
cengiz.metin1
Moderatör cengizmetin@antipati.org Kayıt Tarihi: 10-Ocak-2007 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 247 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 03-Nisan-2007 Saat 20:27 |
GERÇEKTEN GÜZEL . |
|
cengizmetin@antipati.org
|
|
ademylz
Moderatör Kayıt Tarihi: 14-Şubat-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 145 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 03-Nisan-2007 Saat 22:04 |
bi kaç parça almayı düşünüyom.
yardımımız olursa ne mutlu bize )))): |
|
Aşık_Kaan
Süper Üye Kayıt Tarihi: 04-Mart-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 170 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04-Nisan-2007 Saat 15:10 |
çok komik ya
|
|
sukla
Moderatör Kayıt Tarihi: 06-Şubat-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 100 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04-Nisan-2007 Saat 15:51 |
indirim yaparsınız artık
|
|
Yasemin_Bozer
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 09-Ekim-2009 Konum: İsatanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 104 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14-Ekim-2009 Saat 21:26 |
Yaa gerçek sandımm
|
|
cedza38
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15-Ekim-2009 Konum: develi Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15-Ekim-2009 Saat 13:57 |
mübarek bizim ew gibi xD
|
|
Buse Büşra
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 22-Nisan-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 22-Nisan-2010 Saat 19:11 |
ben de gerçek sandım ilk başta
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |