HANGİMİZ YAPMIYORUZ Kİ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ademylz
Moderatör Kayıt Tarihi: 14-Şubat-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 145 |
Alıntı Cevapla
Konu: HANGİMİZ YAPMIYORUZ Kİ? Gönderim Zamanı: 22-Nisan-2007 Saat 18:04 |
Adam 4-5 çoçuğuyla birlikte istasyonda oturuyormuş adam bedenen orda ama ruhen yok uzaklara dalmış, gitmiş çocuklarında maşallahı var, istasyonu birbirine katıyor, diğer bekleyen yolcuları rahatsız ediyorlarmış, gürültü yapıyor, bir türlü akıllı bir şekilde durmuyorlarmış. Yolcular bu durumdan tabiki çooook rahatsız oluyorlarmış.
Susmuşlar fakat sessizce bu kadarda olmaz babası orada oturuyor, ilgilenmiyor gibi sözler söylüyorlarmış zaman geçtikçe dayanamamışlar ve hep birlikte toplanıp adamın yanına gitmişler. Yüksek bir sesle 'yeterin artık bu kadarda sorumsuzluk olmaz ama çocuklarınızla ilgilenirmisiniz, burada sakin sakin nasıl oturuyorsunuz, nasıl babasınız' gibi bir sürü kırıcı sözler söylemişler adam gözleri dolu ve yaşlı bir şekilde başını kaldırmış ve 'afedersiniz annelerini az önce toprağa verdik ve ne yapacağımı, nereye gidecegimi bilmiyorum' demiş... Tabi herkes çok üzülmüş ön yargılı olup kalp kırdıkları için ama ne fayda... |
|
YA HAYIR SÖYLE YADA SUS
İNSANLAR BAŞAKLARA BENZERLER, İÇLERİ BOŞKEN BAŞLARI HAVADADIR, İÇLERİ DOLUNCA EĞİLİRLER.. |
|
love_angel
Moderatör Kayıt Tarihi: 23-Mart-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 288 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 22-Nisan-2007 Saat 23:43 |
önceden düşünmeden konuşmak , sonradan çok düşünmeyi sağlar!!!
böle bi söz vardı bu söz benim değil ama duyunca çok etkilenmiştim bu konuya uyuyor galiba ... düşün konuş, konuşunca düşünmekten kurtul!!! |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |