neden ben? dememek lazımm |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ModeratorBeyin
Moderatör Halkla İlişkiler Müdürü Kayıt Tarihi: 10-Mart-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Alıntı Cevapla
Konu: neden ben? dememek lazımm Gönderim Zamanı: 07-Mayıs-2007 Saat 23:43 |
Efsane Wimbledon tenis oyuncusu Arthur Ashe AIDS'den olmekteydi.
Dunyanin her kosesindeki hayranlarindan mektuplar yagmaktaydi. Bunlardan bir tanesi soyle soruyordu: "Neden Tanri boylesine kotu bir hastalik icin seni secti?" Arthur Ashe buna su cevabi verdi: Tum dunyada… 50 milyon cocuk tenis oynamaya baslar, 5 milyon tenis oynamayi ogrenir, 500,000 profesyonel tenisi ogrenir, 50,000 yarismalara girer, 5,000 buyuk turnuvalara erisir, 50'si Wimbledon'a kadar gelir, 4'u yari finale, 2'si finale kalir. Elimde sampiyonluk kupasini tutarken Tanri'ya "Neden ben?" diye hic sormadim. Ve bugun sanci cekerken, Tanri'ya "Niye ben?" mi demeliyim? Mutluluk insani tatli yapar Zorluklar guclu yapar, Huzun ise insan yapar, Yenilgi mutevazi yapar, Basari insani isildatir Ama yalniz Tanri yolumuza devam etmemizi saglar. Tanri'ya asla "Niye ben?" diye sormayin… Ne olacaksa olacak… O'nun kendine has usulleri vardir… Hersey kendi Iyiligi icin olur… Inancinizi koruyun. |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |