erkeklerin evlilikteki değişimleri |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ModeratorBeyin
Moderatör Halkla İlişkiler Müdürü Kayıt Tarihi: 10-Mart-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Alıntı Cevapla
Konu: erkeklerin evlilikteki değişimleri Gönderim Zamanı: 13-Haziran-2007 Saat 22:43 |
2.hafta:Seni seviyorum
2.ay:Tabii ki, seni seviyorum 2.yıl:Seni sevmesem çoktan çeker giderdim 2.hafta:Hangi filmi görmek istersin? 2.ay:Evita'ya gidelim mi? 2.yıl:Evita'yi gör, ben çok beğendim 2.hafta:Üzülme sevgilim, leke yapmaz 2.ay;Dikkat etsene yahu! 2.yıl:Amma da sakarsın be kadın! 2.hafta:Ben pek bu fikirde değilim 2.ay:Bu konuda yanlış düşünüyorsun 2.yıl:Saçma sapan konuşma, Alla'sen 2.hafta:Yaptığın yemeklere de bayılıyorum 2.ay:Bu aksam ne yiyoruz? 2.yıl:Gene mi makarna! 2.hafta:Bir sey içer misin? 2.ay:Bir Cola içerim 2.yıl:Gene buz koymayı unutmuşsun 2.hafta:Bu elbise sana çok yakışmış 2.ay:Bir elbise daha mi aldın? 2.yıl:Kaç para verdin buna? 2.hafta:Özür dileyecek bir şey yapmadin ki 2.ay:Biraz dikkat etsene be kızım 2.yıl:Hay senin eline.. |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |