2 ZOR SORU |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
syl@r
Süper Üye Kayıt Tarihi: 02-Mayıs-2007 Konum: Kirikkale Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 148 |
Alıntı Cevapla
Konu: 2 ZOR SORU Gönderim Zamanı: 06-Ağustos-2007 Saat 16:08 |
1.Ağırlık sınırı
Houston’dan Moskova’ya göndermemiz gereken tam 20 tonluk bir yük var ancak verilen süre içinde doğrudan Moskova’ya gidecek uçaklarda yeterli yer yok.Verilen Süre içinde giden uçaklardaki ağırlık sınırı verilmiştir. Houston – Frankfurt: 3 ton Houston – Paris: 11 ton, Houston – Roma: 3 ton Houston – Londra: 10 ton Roma – Moskova: 13 ton Londra – Varşova: 8 ton Frankfurt – Varşova: 4 ton Londra – Paris: 2 ton Paris – Frankfurt: 10 ton Paris – Moskova: 2 ton Frankfurt – Moskova: 8 ton Varşova – Moskova: 7 ton Bulanlar cevabı “fall_in_love” kullanıcısına(yani bana) Pm atsın. 1.Soru: Bu durumda bu uçaklarla (her birini bir kere kullanarak) Moskova’ya 20 tonu taşımak için kullanılacak uçakları ve her uçağın kaç ton taşıyacağını sıraya yazınız. 2.Soru:Peki bu uçaklarla en fazla kaç ton yük gönderilir. 2. Devreleri Denetleyen Devreler Bu soruyu “electronic_man” adlı kullanıcıya armağan ediyorum cevabı bulması dileğiyle. Göreviniz:Bir nükleer reaktörde ana kontrol paneli 16 motoru kontrol eder.Herhangi bir anda sadece bir motora güç verilmesi gerekir aksi taktirde bütün motorların durdurulması gerekir.Amacınız bu 16 motorun birden fazlasına güç verildiğinde bütün motorların durmasını sağlayacak bir devre yapmak.Çalış komutu “1” dur komutu ise “0” Malzemeler: Sınırsız miktarda kablo,toplam 14 adet olmak üzere iki çeşit kapı. Kapı Çeşitleri: 1.”ve”(tüm girdiler “1” ise çıkış “1” ; girdilerden bir yada fazlası “0” ise çıkış “0” 2.”veya”(En az bir girdisi “1” ise çıkış “1”;bütün girdiler “0” ise çıktı “0” olur. Not:Her kapıya en çok 8 girdi 1 çıktı olacak. Bulanlar cevabı “fall_in_love” kullanıcısına(yani bana) Pm atsın. |
|
syl@r
Süper Üye Kayıt Tarihi: 02-Mayıs-2007 Konum: Kirikkale Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 148 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 13-Ağustos-2007 Saat 12:44 |
çözemediniz mi çalıştırın saksıyı
|
|
Üzgünüm ama OKS ayyryyor bizi.
|
|
sewimli
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21-Aralık-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 21-Aralık-2008 Saat 14:56 |
BULMAK ZOR
|
|
sevimli gril
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 27-Nisan-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 27-Nisan-2010 Saat 10:53 |
o kadar zor ki anlatamam onu çözmek için uğraştım ama yok bir türlü bulamadım
|
|
BORA DÖNMEZ
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04-Mayıs-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04-Mayıs-2010 Saat 19:03 |
BENCEDE ZOR
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |