msn vırusune dıkkat |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
kara++kurt
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 20-Mart-2007 Konum: Erzurum Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 130 |
Alıntı Cevapla
Konu: msn vırusune dıkkat Gönderim Zamanı: 28-Ağustos-2007 Saat 16:35 |
İnternetteki büyük iletişim programlarından olan Messenger'da (MSN) dolaşan virüs internet kullanıcılarını bıktırdı. Peki virüsten kurtulmak mümkün mü?
Şahısların adına zip uzantılı Beach Picture 2003 isimli dosya virüs içerdiğinden bilgisayarların da ciddi bir şekilde zarar görmesine neden oluyor. Beach Picture 2003 isimli virüs hackerler tarafından "Resimleri kimseye gösterme", "Bunları Photoshop'ta yaptım." iletileriyle kullanıcı ikna edilerek gönderiliyor. Fotoğraf zannettiği zip uzantılı dosyayı kabul eden kullanıcı da dosya, bilgisayarına indikten sonra zor anlar yaşanıyor. Kendisine gelen dosyalar yine kendi adıyla diğer kullanıcılara gönderiliyor. Oturumun her açıldığında kısa bir süre sonra tüm kullanıcılara gönderilen virüsün ortadan kalkması içinde güçlü bir anti virüs programının indirilmesi gerekiyor. MSN kullanıcılarının şifrelerini değiştirmesi de öneriliyor. |
|
Hayat ,tesadüflerin güzel renkleriyle boyanmiş bir tablodur.
|
|
cengiz.metin1
Moderatör cengizmetin@antipati.org Kayıt Tarihi: 10-Ocak-2007 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 247 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 28-Ağustos-2007 Saat 17:15 |
Evet bunu ben önceden biliordum
Neredeyse tüm arkadaşlarım bu sorunu yaşıyor. Ayrıca gönderdiklerinin Onlar farkında olmuyor sayfa sadece bizde açık oluyor ... Virüs programıda İşe yaramssa FORMAT'tan başka çözüm yok |
|
love_angel
Moderatör Kayıt Tarihi: 23-Mart-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 288 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 31-Ağustos-2007 Saat 19:53 |
Benim başımın belasıydı bu virüs formattan sonra geçti.Diğer yollar pek etkili olmuyor!
|
|
●●квя●●««Milletin lafıyla coşana kalbimin adımıyla koşmam gururumu hiçe sayıp kötü konuşana ölüyorm dese de bakmam!!!»»●●квя●●
|
|
Aşık_Kaan
Süper Üye Kayıt Tarihi: 04-Mart-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 170 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 10-Eylül-2007 Saat 12:35 |
ya bir de bu virüs pc ye girince diğer msn de oturum açmış kişilerede gidiyor
|
|
çalışmak lazım
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-Ekim-2007 Konum: Eskişehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 02-Ekim-2007 Saat 16:35 |
haklısn benimde eskiden öyleydi 5 kere format atıldı sonunda avas kullanmaya başladım tavsiye ederim ama avasın zararı var mı? bilmiyorum sence zararlı yönü var mı?
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |