CEM YILMAZ'DAN İNCİLER... |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
dodos
Moderatör Kayıt Tarihi: 15-Nisan-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 202 |
Alıntı Cevapla
Konu: CEM YILMAZ'DAN İNCİLER... Gönderim Zamanı: 28-Mayıs-2008 Saat 09:54 |
- Sık sık ameliyat olun, içiniz açılır... - Yasamaya ayrı, yürütmeye ayrı zaman mı? Ben darbe kullaniyorum. - Sizde bit sampuani var mi? Kirlendi hayvanciklar. - Size yapılmasini istemediğiniz bir şeyi baskasına yapın. Çok zevkli oluyor... - Abi beni niye anlamıyon. Sende idrak yolları enfeksiyonu mu var? - Ölüm korkusu sürekli değil, mezarda biten geçici bir duygu... - Şiddete karşı savas açın! - Beşbin kere söyledim abartmayı bırak... - Son gülen sen olacaksın, çünkü geç anlıyorsun. - Eğer turist sezonundaysak neden onları avlayamıyoruz? - Bu tüp bebek hatalı; Hep gaz kaçırıyor... - Yes abicim, Türkçe eğitime benden de okey!!! - Ege bir Yunan gölü deeldir.Ege bir Türk gölü de deeldir.Binanaleyhh Ege bir göl deeldir.. (Kim söylemiş bunu acaba) - Bende şeytan tüyü yok. Epilasyonla aldırdım. |
|
нαη∂αη AKILLI KİŞİ AKLININ EFENDİSİ OLUR, APTAL İSE ONUN UŞAĞI... ∂σ∂σѕ
|
|
zigzagmusto
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10-Kasım-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 18-Kasım-2008 Saat 19:13 |
çok güzell
|
|
love_angel
Moderatör Kayıt Tarihi: 23-Mart-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 288 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 18-Kasım-2008 Saat 20:03 |
- Yes abicim, Türkçe eğitime benden de okey!!!
:D Sağolsun paylaşımın için teşekkürler canım benimm:) |
|
●●квя●●««Milletin lafıyla coşana kalbimin adımıyla koşmam gururumu hiçe sayıp kötü konuşana ölüyorm dese de bakmam!!!»»●●квя●●
|
|
necipcan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18-Kasım-2008 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 18-Kasım-2008 Saat 21:45 |
cem yılmaz hem zeki hem karakterli hem de iyi bir insan gerçekten bence çağın hoca nasreddini olabilirr bu gidişlee ha gayretttt...
|
|
torres
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11-Eylül-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 18-Kasım-2008 Saat 22:36 |
çok manyak paylaşım için tşk
|
|
dodos
Moderatör Kayıt Tarihi: 15-Nisan-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 202 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 29-Aralık-2008 Saat 18:53 |
yorumlarınız için teşekkür ederim..
|
|
нαη∂αη AKILLI KİŞİ AKLININ EFENDİSİ OLUR, APTAL İSE ONUN UŞAĞI... ∂σ∂σѕ
|
|
ssarıtaş
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12-Şubat-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 22-Şubat-2009 Saat 14:34 |
SÜPER:)
|
|
sami.altin
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10-Nisan-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 10-Nisan-2009 Saat 15:47 |
deeşet
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |