Ormanda bir ateist |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla
Konu: Ormanda bir ateist Gönderim Zamanı: 18-Mayıs-2009 Saat 00:17 |
Ormanda bir ateist
Alıntı Sitede yoktu diye hatılıyorum bu fıkra,varsa da bir daha okunacak kadar güzel:))) Ormanda bir Ateist Ateist bir adam bir gün ormanda geziyor ve etrafındaki güzelliklere bakıyormuş. Evrim ne güzellikler yaratıyor!` diye düşünüp mest oluyormuş. Birden arkasında kocaman bir ayı belirmiş ve onu kovalamaya başlamış. Adam bütün gücüyle kaçıyormuş ama her arkasına bakışta ayının daha yaklaşmış olduğunu fark ediyormuş. Dakikalarca süren bir kaçışın sonunda adamın ayağı yerdeki dala takılmış ve düşmüş; ayı adamın üzerine atlamış, pençesini kaldırmış. Tam vurmaya hazırlanırken adam `TANRIM!!!`diye bağırmış. Bir anda zaman durmuş, ayı donmuş, ormandaki nehir bile akmaz olmuş. Bir anda orman kararmış ve gökyüzünden bir ışık hüzmesi adamın üzerine parlamış. Çok derinden gelen ilahi bir ses adama: `Yıllarca bana inanmadın, yaradılışı kozmik bir kazaya bağladın, sana bu durumda yardım etmemi mi istiyorsun? Seni sevgili bir kulum mu saymalıyım?` demiş. Adam utanç içinde: `Biliyorum bunca yıldan sonra dindar biri olmayı istemem haksızlık, ama belki AYIYI dindar yapabilirsiniz.` demiş. Ses: `Peki.` diye karşılık vermiş ve ışık kaybolmuş. Nehir tekrar akmaya baslamış. Herşey eski haline dönmüş. Ayı pençesini indirmis,iki pençesini de göğe doğru çevirmiş, ve konusmaya başlamış: `ALLAHIM, senin rızkınla orucumu açıyorum, hamdolsun verdiğin nimetlere.` |
|
ipek_95
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 23-Mayıs-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 23-Mayıs-2009 Saat 22:31 |
gerçekten mükemmel daha önce okumuştum ama tekrar okumak aynı keyfi yaşatıyor
|
|
yagmur_damlasi
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07-Ekim-2011 Konum: türkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19-Ekim-2011 Saat 18:02 |
harika
|
|
dodos
Moderatör Kayıt Tarihi: 15-Nisan-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 202 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 30-Kasım-2011 Saat 00:57 |
vay be mükemmel...
|
|
нαη∂αη AKILLI KİŞİ AKLININ EFENDİSİ OLUR, APTAL İSE ONUN UŞAĞI... ∂σ∂σѕ
|
|
yagmur_damlasi
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07-Ekim-2011 Konum: türkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 25-Şubat-2012 Saat 20:08 |
harika =)
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |