Gülümseyin |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
?ukla
Üye Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 18 |
Alıntı Cevapla
Konu: Gülümseyin Gönderim Zamanı: 22-Ocak-2007 Saat 15:40 |
KADINLARA KARSI ZAFER
> Adam kitabevinden içeri girdi, tezgahta duran gence sordu: > - Sizde "Kadinlara Karsi Zafer Kazanan Erkek" romani var mi? > Tezgahtar eliyle az ötesini isaret etti: > - Var efendim, orada masal kitaplari bölümünde bulabilirsiniz. > > HERKES GÜVERTEYE > Okyanusta büyük bir gemi hizla ilerliyorken, bir an gemi kaptani > herkesi güverteye çagirmis. Herkes güverteye toplaninca: > - "Size bir kötü bir de iyi haberim var" demis. "Hangisi ile > baslayayim?" > - "Iyi olanla" demis yolcular... > - "11 dalda oscar kazanacagiz..." > > ÖNCE KAÇANLAR > Akil hastanesinden iki deliyi salivereceklermis. Doktorlar kendi > aralarinda, > - "Sunlara son bir test yapalim da görelim akillari baslarina gelmis > mi." demisler... > Bunun üzerine iki deliyi bir masa basina çagirmislar. Masanin üzerine > bir kavanoz dolusu siyah zeytin, bir kavanoz dolusu da canli hamamböcegi > dökmüsler ve, > - "Buyrun beyler, yiyiniz." demisler... > Delilerden bir tanesi hemen zeytinlere saldirmis, ötekisi araya girmis, > - "Önce kaçanlari yiyelim, öbürleri nasil olsa duruyor!" > > KADIN KULAGI > Adamin biri kazada kulaklarini kaybetmis. Arastirmalari sonucu iyi bir > plastik cerrah bulmus, ve girmis ameliyata. > Ameliyat sonrasi bandajlar açildiktan bir süre sonra: - "Aman Allahim > Doktor! Bana kadin kulaklari takmissiniz!" diye bagirmaya baslamis. > - "Kulak kulaktir!" demis Doktor... "Kadini erkegi olmaz!" > - "Yaniliyorsunuz!" demis hasta... "Herseyi duyuyorum ama hiçbir sey > anlamiyorum!" > > MELEKLER UÇAR MI? > Anne kiz konusurlar. Küçük kiz annesine sorar: > - Anne melekler uçar mi? > - Uçar. > - Bütün melekler mi? > - Evet. > - Peki bizim hizmetçi kiz neden uçmuyor? > Annesi sasirir: > - Hizmetçi neden uçacakmis kizim? > - Babam konusurken ona hep "Melegim!" diyor da. > Anne öfkeyle firlar: > - Ya öyle mi, o halde az sonra hemen uçar. > > FELÇLI BABA > Adamin biri birgün felç olan bir arkadasini ziyaret etmis. Sohbet > sirasinda felçli arkadasi adama: > - "Terliklerim yukarida kalmis onlari bana getirir misin lütfen" diye > rica etmis... > Adam yukari çikmis, bir de ne görsün; felçli arkadasinin afet gibi > dipdiri iki kizi var! Hemen pratik zekasini çalistirarak: > - "Babaniz beni sizinle yatmam için gönderdi" demis... Kizlar: > - "Nasil olur!! Imkansiz!" demisler... Adam: > - "Inanmiyorsaniz soralim" demis ve asagiya seslenmis: > - "IKISINI DE MIIIIII!"... Felçli adam bagirmis: > - "IKISINI DE! IKISINI DEEEE!!" > > HAPIS CEZASI > Kadin, gece yarisi yanindan kaybolan kocasini bulmak için kalkar. Evde > yalnizlik içinde, asagidan bir ses duyar. Asagi iner ve tekrar dinlemeye > baslar, ama kocasini bulamaz. > Biraz daha aramak için asagi depo'ya iner, orda kocasini dizleri üstüne > çökmüs, duvara dönmüs agladigini görür... Ve merakla sorar: > - "Kocacigim, neyin var, ne oldu ?" Kocasi: > - "Hatirliyor musun, Baban bizi beraber yakaladiginda bir soru > sormustu, ya evlenirsin yada 20 yil hapis çekersin."... Kadin sasirarak: > - "Eeee ne oldu?" Adam: > - "Bugün, hapisten çikmis olacaktimm" > > BASIM AGRIYOOO > Temel'le Fadime ormanda gezerlerken birkaç adam bunlara saldirir. > Temel'i agaca baglayip Fadime'yi baslarlar soymaya... > Fadime bagirir: > - "Temeeel bunlar galiba, gali-ba beni ...." Temel: > - "Basim agriyo de, basim agriyo dee!!!" > > INSAN PSIKOLOJISI > Adam barda gördügü güzel bayanla konusmanin yollarini ariyordu. Sonunda > cesaretini toplayarak kiza yaklasti ve, > - "Biraz konusabilir miyiz, acaba?" dedi. Kiz birden haykirdi: > - "Terbiyesiz! Ben senin bildigin kizlardan degilim!" > Adam utancindan yerin dibine girmisti. Herkes ona bakiyordu. Gitti ve > masasina oturdu. Bir süre sonra kiz ona yaklasti. Gülümseyerek, > - "Az önceki olay için özür dilerim. Ben psikoloji ögrencisiyim ve > utandirici durumlarda insanlarin nasil davrandiklarini inceliyordum..." > dedi... > Adam avaz avaz bagirarak cevap verdi: > - "Nee? Gecesi 200 dolar mi? Deli misin sen?" > > SAVAS > Karadenizliler ile Ruslar cephede uzunca bir müddet savasmislar. > Günlerce siperin arkasindan ates edip durmuslar, ama hiç ölen olmamis. > Sonunda Ruslarin aklina bir kurnazlik gelmis: > - "Ünlü bir laz ismi bulalim hep birlikte bagiralim, onlar ayaga kalkar > seslenirler, biz de öldürürüz." Olur mu Olur... Ne diyelim, ne diyelim > derken TEMEL akillarina gelmis: > - "Tamam Temel diyecegiz... Bir, iki, üc: Temeeeeel!" > Karadeniz cephesinde Temeller ayaga kalkmis: > - "Ne vaaaaar!" Ruslar ayaga kalkan Temelleri öldürmüs. Ruslar: > - "Güzel oldu, bu sefer DURSUN diyelim," demisler... "Bir, iki, üc: > Dursuuuuun?" Dursunlar ayakta... > - "Ne vaaaar?" Ruslar, ayaga kalkan Dursunlari da öldürmüsler. > - "Güzel bu sefer IDRIS diyelim," demisler... Bir, iki, üç: > - "Idriiiiis!" Idrisler ayakta... > - "Ne vaaaaar?" Ayaga kalkan Idrisleri de öldürmüsler... Karadenizliler > cephesinde: > - "Bu böyle olmaz hep azaliyoruz. Ayni oyunu biz de onlara oynayalim." > - "Tamam oynayalim. Ne diyelim?" > - "VLADEMIR diyelim." > - "Tamam. Bir, iki, üç: > - "Vlademiiiir!" çit yok... > - "Vlademiiiir!" çit yok... > Birazdan karsi cepheden: > - "Kim seslendiiii?" Karadenizliler hep birlikte ayakta: > - "Biiiz..." |
|
ARDA
Süper Üye Kayıt Tarihi: 20-Ocak-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 192 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 16-Şubat-2007 Saat 16:36 |
çok güzel bir fıkra tebrikler
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19-Şubat-2008 Saat 11:28 |
çok teşekkürler..
|
|
classical music
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17-Şubat-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19-Şubat-2008 Saat 20:35 |
süpermiş,pylaşım için teşkkürler
|
|
love_angel
Moderatör Kayıt Tarihi: 23-Mart-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 288 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19-Şubat-2008 Saat 21:36 |
Bu fıkralar kadınları niye yerden yere vuruyor Paylaşım için teşekkürler...
|
|
●●квя●●««Milletin lafıyla coşana kalbimin adımıyla koşmam gururumu hiçe sayıp kötü konuşana ölüyorm dese de bakmam!!!»»●●квя●●
|
|
kasparov1996
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14-Şubat-2008 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 24-Ağustos-2008 Saat 00:31 |
Çok teşekkürler
|
|
cengiz.metin1
Moderatör cengizmetin@antipati.org Kayıt Tarihi: 10-Ocak-2007 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 247 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 24-Ağustos-2008 Saat 10:55 |
güzel
|
|
cengizmetin@antipati.org
|
|
Yasemin_Bozer
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 09-Ekim-2009 Konum: İsatanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 104 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09-Ekim-2009 Saat 21:16 |
süper
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |