gelisenbeyin.net Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum > Duyurular, Kurallar, Forum Yardımı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Web Tasarımı

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zaman Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör
Simge

Kayıt Tarihi: 31-Ocak-2007
Konum: Ankara
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 724
  Alıntı zaman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Web Tasarımı
    Gönderim Zamanı: 29-Ocak-2012 Saat 00:42
Web Tasarımı

Artık günümüzün gelişen teknolojisi ile web tasarım firmalar için önemli hale gelmiştir. Pazarlama artık, e-ticaret sistemi ile müşterileriniz ve sizlerin arasındaki bağı iletişimi daha kolay hale getirmiştir. Web sitesi tasarımı içerisinde yaşadığımız 21 yy’da büyük bir ivme kazanarak farklı platformlarda ve hedef kitleye göre değişmektedir.

Web sitelerinin tasarımı; kişisel web sayfaları, forum, portal web tasarımı, broşür web tasarımları, kurumsal web tasarımı, e-ticaret web tasarımı olmak üzere farklı alanlarda gerçekleştirilirler.

İnternetin marifetlerini anlatmakla bitiremeyiz... Ama artık dünya çok fazla şeyi internet aracılığı ile yapıyor. Türkiye de bu sisteme hızla kendini entegre etmektedir. Tüm devlet ve özel kurumlar istedikleri her türlü bilgiyi, belgeyi internet aracılığı ile paylaşıyor. Bütün bunlar web sayfaları ile yapılıyor. İçerik olarak iyi tasarlanmış sayfalar her zaman hedeflenen sonuca ulaşmaktadır. Özel sektör web siteleri aracılığı ile verdikleri hizmetin tanıtımını internet üzerinden neredeyse bedavaya yapmaktadırlar, dolayısı ile çok sayıda firma bünyelerinde tasarım departmanları oluşturmuşlardır. Web tasarımı konusunda kendini yetiştiren kişilerin çalışma alanları çok fazladır. Hükümetin teşvikiyle artık web sitesi olmayan kurum kalmayacak… Sloganı bu işin ehemmiyetini biraz daha ortaya koymaktadır…

Portal Web Tasarım

Bir topluluk yâda son derecede kapsamlı konuları kapsayan, farklı farklı hedef kitlelerinize ulaşmak ve onlarla iletişim kurmanızı saylayacak olan web tasarım ürünümüzdür. Portal web tasarımlarımız ile ziyaretçilerinize profesyonel ve hızlı bir şekilde iletişim kurabilir, bilgi, tartışma gibi aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Web tasarımında başarılı olmak istiyorsanız görselliğe de önem vermelisiniz. Özellikle sitenizi ön plana çıkaracak etkili banner tasarımları yapmalısınız. Tüm bunları iyi yapmanız için iyi bir tasarımcı yani grafiker olmak zorundasınız. Bazen bir sloganla bazen görsel bir resimle sitenizi daha beğenir hale getirebilirsiniz...


Kurumsal Web tasarımı
Kurumsal web design artık gelişen teknolojilerle daha da popüler hale gelmiştir. Artık insanlar internet üzerinden alışveriş, sohbet, arkadaşlık, araştırma, eğitim vs gibi birçok aktiviteleri yapmaktadırlar. İnternette bir web sitesi sahibi olmak diğer pazarlama yöntemlerine göre hem daha ucuz hem de daha fazla karlı bir iştir. Çünkü müşteri sanki sizin ürününüzün bulunduğu rafa geliyor gibi web sitenizi dolaşmakta, ürüne ait bilgileri öğrenebilmekte, ürünün resmini görebilmekte ve sizinle iletişim kurmaktadır.
Sizde kurumsal web tasarım hizmetini alarak dünyaya açılabilir ve ürünlerinizi etkileyici bir şekilde paylaşabilirsiniz.

Ftp programları; Bu programlar sitenizle siz arasında veri iletişimini sağlayan programlardır. Bu programla sayesinde sitenizi güncelleyip gerekli değişiklikleri rahatlıkla yapabilirsiniz. Programı bilgisayarınıza yükledikten sonra Buradan da "New Site" diyerek yeni hesap açıyoruz
Sağ tarafta açılan ekranda sitemizin "host (alan)", "user (kullanıcı adı)", "password (şifre)" bilgilerini girerek "Save and Exit" (kaydet ve çık) diyoruz.

Sitenize banner yapmak istiyorsunuz yeterince bilgim yok diye korkmanız gerek yok. Aşağıda yazdığım siteleri kullanarak rahatlıkla banner'ler yapabilirsiniz..Hazır banner Siteleri Var..
http://userbarmaker.com/
http://www.animationonline.com/   
www.cooltext.com
www.bannerbreak.com
Filan Falan Ama en İyi Sizin Kendi Yapacağınız Bannerdir.. Bu Program ile resimlerize hareket Verip banner Yapabilirsiniz..AnimagicGif bu program ile süper bannerler yapabilirsiniz..

Sevgilerimle,    Yahya KARAKURT

Doğru yerdesiniz...
gelisenbeyin.net'tesiniz...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz