Türkiye de tsunami olsaydı... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ModeratorBeyin
Moderatör Halkla İlişkiler Müdürü Kayıt Tarihi: 10-Mart-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Alıntı Cevapla
Konu: Türkiye de tsunami olsaydı... Gönderim Zamanı: 24-Haziran-2007 Saat 15:06 |
TUSUNAMİ TÜRKİYE'DE OLSAYDİ :)
-"Kalk hanım uyan... Galiba gece AB'ye girmişiz. Dışarısı Venedik gibi ol-muş... "-"Bu sene denize gidemedik diye ağlanıyordun hanım, al deniz ayağımı-za geldi. "-"Kardeşim çeksene şu kayığını dükkanın önünden ya, vitrini kapatıyor-sun. "-"Ya ben caddede yavaş yavaş gidiyordum baba ya. Birden karşıma bi yat çıktı. Geldi bana vurdu. Ya valla içmedim baba ya!!! "-"Ne yani, şimdi evin önüne köpekbalığı mı bağlıycaz?! "-"Abi şimdi ben evde internette sörf yapıyordum, sonra bi baktım harbi-den sörf yapıyorum. Bu benim yeni bilgisayar süper oğlum "-"Demek eve ben yokken erkek almıyorsun öyle mi Neriman!!! Balkon-daki -balıkadamı nasıl izah edeceksin ulan o zaman?! "-"Sevgili vatandaşlarım! Ankara'ya deniz getirme projesini gerçekleştirme şerefi de bizim hükümetimize nasip oldu. Hepimize hayırlı olsun. "-"Bak hanım, şimdi şu gelen dalgaya bir takıldık mı doğru bizim evdeyiz. Bende taksiye dolmuşa para kaptıracak göz var mı be heheeeee... "-"Doğa bize her an güzel oyunlar oynayabilir çocuklar. Bakın mesela şu üzerimize gelen dev dalga. Nasıl da gerçek gibi değil mi?Tamamen bir göz yanıl-saması oysa. Durun kaçmayın çocuklar, daha ders bitmedi... "-"Demek arkamda dev bir dalga var ha Tankut?! Rica ederim dalga geç-me benimle, hiç öyle boşuna da kaçma, yemezler. "-"Hey sen balıkçı kayığı, kırmızıda geçtin sağa çek. Aloooo kime diyo-rum sağa çeeekkk!!! "-"Valla işten kaytarmıyorum patron!!! Yemin ederim ki, balkonda oturur-ken bacağımı köpekbalığı ısırdı. Niye inanmıyorsun ya?!! "-"Ulan tam balıkçı dükkanı açtık, şehri deniz bastı iyi mi? Hay ben böyle şansın taaa!!! "-"Dürbün yaklaştırır derlerdi de bu kadar olacağını ummazdım Melike!!! İnanır mısın denizi ayaklarımın altında hissediyorum, Allah canımı alsın!!! "-"Abi bu durumda, yarın ikinci ayakta hangi denizatı birinci gelir dersin?! "-"Tacettin bizdeki şansı görüyor musun? Belediye otobüsü diye bindik, meret deniz otobüsü oldu. Kesin fark alır şimdi bunlar, bak görürsün. "-"Çocuklar bakmayın öyle yiyecekmiş gibi. Denizden babam çıksa yerim lafı sadece bir deyim. Hanım şunlara bir şey söylesene yaa. Zaten sırılsıklam ol-muşum. Ahhh bacağım. Isırmayın laaann!! "-"Kız, bu kaptan sana kesik diyordum da inanmıyordun ablana. Bak nasıl da getirdi koca vapurla bizim evin kapısına kadar. Biz kaçın kurasıyız kızım. Anla-rız . "-"Heeeyy moruk. Bak suda giden BMW çıkış abi. Hemen gidip pedere yazılmaca, bi tane aldırmaca!!! "-"Emlakçi bey kardeşim, bu ev su içinde 100 milyar eder diyordun. Görü-cez bakalım haklı mıymışsın... "-"Haçan, deniz habire celiy. Ayakta durulmayii... Ben düşeyrum bilesu-nuz... Bunun adı tsunami değil, tutunamiii olsun kardaşum... Allaaaahhh... "-"Garson bey, ben deniz kenarı masa istemedim, deniz kendi geldi. De-niz kenarı masa parası vermem bilesin... "-"Eh be çocuğum, kaç kere dedim sana di mi taş atma denize diye. Bak kızdırdın işte!!!" |
|
love_angel
Moderatör Kayıt Tarihi: 23-Mart-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 288 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 25-Haziran-2007 Saat 21:16 |
Çok güzeller
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |