Yurdum insanının HİTAP Şekilleri |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ModeratorBeyin
Moderatör Halkla İlişkiler Müdürü Kayıt Tarihi: 10-Mart-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Alıntı Cevapla
Konu: Yurdum insanının HİTAP Şekilleri Gönderim Zamanı: 23-Temmuz-2007 Saat 23:12 |
Yurdum insanının HİTAP Şekilleri gunluk hayata mutlaka hepimiz kullaniyoruzdur komik:)
usta şef genç şampiyon pehlivan delikanlı kaptan kardeş hemşerim birader bacım üstad hoca lam lan hödük kuzen baba kopil denyo yenge hocam arkadasim oglum ulan lan abi gardaş pişşşt aloooaaa! hoooop! ortak! memur bey! gülüm yiğidim bey hanım kuzum cancazım ... yavru kus evladım kamil haci topraam gozum.. yingee abee dallama lan zibidi... millet güzelim yakısıklı hafız bilaaader muhterem muhterem din kardesim eleman patron doktor çakal kulli |
|
ModeratorBeyin
Moderatör Halkla İlişkiler Müdürü Kayıt Tarihi: 10-Mart-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-2007 Saat 10:24 |
hakikaten de dogru ya insanlar hep bunlarla sesleniyo birbirine. guzel şeyler yok ama napalım işte dil alışkanlıgı :)
|
|
cengiz.metin1
Moderatör cengizmetin@antipati.org Kayıt Tarihi: 10-Ocak-2007 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 247 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 28-Temmuz-2007 Saat 22:33 |
Eve hepsini duydum nerdeyse :D
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |