msndeyken deprem olursa |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ModeratorBeyin
Moderatör Halkla İlişkiler Müdürü Kayıt Tarihi: 10-Mart-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Alıntı Cevapla
Konu: msndeyken deprem olursa Gönderim Zamanı: 27-Ağustos-2007 Saat 11:41 |
sallanıyoruz!
* evet - halaa sallanıyoruz!! * evet - oha nan halaa sallanıyruz!!! Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi oha nan hala sallanıyoruz!!! - salandık * evet bu kafadan bi 4.7 vardır - oha nan yok okadar taş çatlasın 3.7 * yok yok iyi salladı 6.3 bu - sende iyi salladın bak şimdi +Sallanıyoruz.. -Haa +Deprem oluyor nan.. -Geçmiş olsun,az önceki smileyi tekrar yollasana kaydedicem onu +Allah belanı versin Fuat +Sallandın mı? -Sallanıyorum.. +Ben de.Ne yapsak? -Arkamıza yaslanıp,sandalyeye sıkıca tutunabiliriz.. +Tamam..Hadi 1,2,3 +Deprem oluyor -Farkındayım..Korkuyorum.. +Ben kendimi çevrimdışı göstericem..Buralardayım ama -Nan kitaplık üstüme doğru geliyor +Kenara çekil o zaman.. Hadi ben kaçtım +vayy dostum bu msn nin yeni sürümü mü? -ne açıdan? +attığın titreşimi hissediyorum! -yaa ne demessin 4.7 salladı oraları de mi? -nan deprem oluyoo -Abartma nan alt tarafı bi titreşim attık. -sallandık mı? +sallandık -dur ben sana sarkı göndereyim gönderiliyor... "ankaralı namık salla salla salla titret... |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |