marka takıntınız var mı?? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
**efsane**gzm**
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Alıntı Cevapla
Konu: marka takıntınız var mı?? Gönderim Zamanı: 02-Eylül-2007 Saat 17:48 |
bu aralar marka takıntısı çıktı herkes nike adidas takılıorm bn deip duruolar sizde de marka takıntısı var mı??
CEVAPLARINIZI BEKLİORM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER |
|
love_angel
Moderatör Kayıt Tarihi: 23-Mart-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 288 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 02-Eylül-2007 Saat 17:55 |
Marka takıntım yok bnm için uyumlu temiz ve sade olması yeterlidir !!!
|
|
●●квя●●««Milletin lafıyla coşana kalbimin adımıyla koşmam gururumu hiçe sayıp kötü konuşana ölüyorm dese de bakmam!!!»»●●квя●●
|
|
sterliçya
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 27-Ağustos-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 29-Eylül-2007 Saat 01:20 |
evet marka takıntım var.giyime çok önem veriyorum özellikle yakabılarım marka olmalıdır...
|
|
ya fark edersin yada park
|
|
ozge27
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16-Ekim-2007 Konum: Gaziantep Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 25-Kasım-2007 Saat 19:11 |
BENYM MARKA TAKINTIM YOK ÜZERYME YAKI?ANI GYYMEYY TERCYH EDYORUM
|
|
cengiz.metin1
Moderatör cengizmetin@antipati.org Kayıt Tarihi: 10-Ocak-2007 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 247 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 27-Kasım-2007 Saat 00:24 |
hiç farketmez ne yaky?yrsa onu giyerim.
|
|
cengizmetin@antipati.org
|
|
spongebob7
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25-Ekim-2007 Konum: Ystanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 27-Aralık-2007 Saat 13:49 |
Biraz var marka takıntım :)
|
|
ModeratorBeyin
Moderatör Halkla İlişkiler Müdürü Kayıt Tarihi: 10-Mart-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 27-Aralık-2007 Saat 20:27 |
belli bir tarzı olanların marka takıntısı olması gayet normal. her ürünün farklı bir çizgisi var. sen de o çizgideysen onu almak farz oluyor. yeterki onu vitrinde görmeyelim. marka takıntılıyım ve de böyle mutluyum. parası neyse veririm.
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |