İlköğretim haftası |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
oguzakkas
Moderatör Kayıt Tarihi: 07-Mayıs-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 19 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 11-Eylül-2008 Saat 23:52 |
www.ilkogretimturkce.com hazır program ,şiirler ve öğretmen konuşması...
|
|
teknotasa
Moderatör Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2008 Konum: ÖĞRETMEN Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 12-Eylül-2008 Saat 20:53 |
tüm paylaşımcılara teşekkür ederim. böyle günlerde okunan şiirlere fon müziği veriyorum ve çok hoş oluyor tavsiye ederim.
|
|
By_Beyin
Moderatör Kayıt Tarihi: 08-Ocak-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 07-Eylül-2009 Saat 02:32 |
Bugün yeni bir başlangıcın eşiğindeyiz. Yepyeni duygu ve düşünceler, yepyeni sınıflarla... Biraz daha olgunlaşmış ve biraz daha kendimizi geliştirmiş olarak başlıyoruz yeni bir öğretim yılına...
Ne güzeldir çocuk olmak, her şeyi olanca doğallığıyla yaşamak. İlk heyecan, ilk bakış, ilk okuyuş... Ne güzeldir. Okumak güzel şeydir. Bilgili olmak, kültürlü olmak… Bunlar ne kadar da güzel değil mi? Peki bunları nasıl gerçekleştireceğiz? Hedeflerimize nasıl ulaşacağız? Elbette eğitimle sağlayacağız. Okullarımızla sağlayacağız. Okul bizim ikinci evimiz gibidir. Beraber yaşamayı, sevgiyi, dostluğu ve arkadaşlığı burada öğreniyoruz. Öğrendiğimiz bilgiler yanında oynadığımız oyunlar ve söylediğimiz şarkılarla hoşça vakit geçiriyor, ortak sevinçler paylaşıyoruz. Gençlerini iyi eğiten bir toplum, geleceğini büyük ölçüde güvence altına almış sayılır. Düşünen, düşündüğünü söyleyen, araştıran, yaratan, üreten, bilinçli, çağdaş bir gençlik... Hepimizin düşü... Çağdaş bir gençlik ki yolunun aydınlığını Atatürkçü düşünceden alır. Bizler Atatürk’ün kutsal emanetine sahip çıkacak bilinç ve sorumluluğu yüreğimizde taşıyoruz. Yeter ki büyüklerimiz bize baskı değil sevgi göstersinler. Kuşku değil güven duysunlar. Öğüt vermek yerine örnek olsunlar. Kişiliğimize saygı duyulsun, düşüncelerimize önem verilsin. Saygıdeğer büyüklerim! Bizlere güvenin, kişiliğimize ve düşüncelerimize önem verin! Çünkü biz geleceğimize sahip çıkmak adına gereken bilinç ve sorumluluğa sahibiz. Yeni bilgiler, yeni dostluklar, güzel günler ve aydınlık fikirlere kavuşmamız ve yeni öğretim yılının başarı dolu geçmesi dileğiyle İlköğretim Haftamızı kutluyorum. Alıntı |
|
ferdi
Süper Üye Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 05-Eylül-2011 Saat 23:53 |
Çok teşekkürler..
|
|
sakız
Vip Üye Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 271 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 13-Eylül-2011 Saat 12:16 |
İlköğretim haftası hayırlı olsun...
|
|
zaman
Moderatör Kayıt Tarihi: 31-Ocak-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 724 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 12-Eylül-2012 Saat 21:15 |
İlköğretim haftası hayırlı olsun... 17-21 Eylül 2012
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |