MaTemaTikçiLere Özgü AraBa ArkAsı YaZıLar |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
love_angel
Moderatör Kayıt Tarihi: 23-Mart-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 288 |
Alıntı Cevapla
Konu: MaTemaTikçiLere Özgü AraBa ArkAsı YaZıLar Gönderim Zamanı: 11-Şubat-2008 Saat 00:17 |
-Pi`yi 3 alacaksan güzelim, ben seni böyle de severim
-Hatalıysam hesap et: 2x-2y=21 / x+y=5 / x=? y=? -3 bilinmeyenli denklem çözerim, geçme beni çok pis ezerim -Küsüratım bile olamazsın -Gülü soluncaya, seni lim x -0+ 1/x`e kadar seveceğim -En son sollayanı çarpanlarına ayırdım -Sağlama bizim işimiz, sen soldan geç -O şimdi iki bilinmeyenli denklem -Hızlıysam , limitini bul ! -Aritmetiğin ustasıyım, geometrinin hastasıyım -Pisagor sağolsun -Birden gelip, sonsuza giderim -Özel dersin saati 60 milyon -Bir bilinmeyenli denkleme kadar yolum var Bi sitede gördüm paylaşmak istedim çok komik |
|
●●квя●●««Milletin lafıyla coşana kalbimin adımıyla koşmam gururumu hiçe sayıp kötü konuşana ölüyorm dese de bakmam!!!»»●●квя●●
|
|
&&yavru&&
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14-Mayıs-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14-Mayıs-2008 Saat 10:58 |
acayip güzel okurken çok güldüm
|
|
dodos
Moderatör Kayıt Tarihi: 15-Nisan-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 202 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14-Mayıs-2008 Saat 11:43 |
çok güzell.
|
|
Süper Beyin
Moderatör Kral Mod. Kayıt Tarihi: 21-Mart-2008 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 461 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14-Mayıs-2008 Saat 21:58 |
Evet çok güzel sağolun teşekkürler.
|
|
fatmahazal
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11-Mayıs-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 11-Mayıs-2010 Saat 09:30 |
yaa çok güzel baya güldük yazanlar sağ olsun
|
|
fatmahazal
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11-Mayıs-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 11-Mayıs-2010 Saat 09:32 |
şu hayatta matematikçi olacaksı azarı basacaksın...
|
|
davutkoc@.hotmail.co
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04-Haziran-2010 Saat 10:59 |
dersimiz matematik işimiz otomatik
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |