evet bu da ben den size bir bilig olsun |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
st_by_mahmanli
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03-Mart-2008 Konum: 1111 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Konu: evet bu da ben den size bir bilig olsun Gönderim Zamanı: 03-Mart-2008 Saat 17:02 |
arkadaşlar siz ce bunlardan hangisi daha onemli cevabı bir hafta sora verecem.....
a:einstain b:graham bell c:edison d:pisagor |
|
love_angel
Moderatör Kayıt Tarihi: 23-Mart-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 288 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 03-Mart-2008 Saat 19:32 |
Hepsi önemli
|
|
●●квя●●««Milletin lafıyla coşana kalbimin adımıyla koşmam gururumu hiçe sayıp kötü konuşana ölüyorm dese de bakmam!!!»»●●квя●●
|
|
*SoRFl*
Gelişen Üye Kayıt Tarihi: 22-Şubat-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 58 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 05-Mart-2008 Saat 21:13 |
Graham bell telefonun icadıylar haberleşmeye imkan sağladı.
Edison ampulu bularak bilim dünyasına yeni bir ışık kazandırarak aydınlattı, Eınsteın birçok matematik teorileri bularak bilimi ilerletti,atomu parçalayarak yeni devrimler ortaya koydu, Psagor bilim ve sanata birçok katkısı oldu,müzikle ilgilenerek ,Telin kisalmasiyla, çikardigi sesin inceldigini kesfetti,matematik alanında da ilerledi. Ve daha sayamayacağımız birçok yenilikler yapan bu mucitle bir zincirin halkaları gibi,ayrılmaz bir bütündür,birinin kopması diğer uğraşlarıda sarsabileceğinden hepsini önemli buluyorum. |
|
oki
Üye Kayıt Tarihi: 17-Nisan-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 34 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19-Nisan-2008 Saat 08:24 |
benim için hepsi çok önemli ve çok değerli
|
|
ZİFİR
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11-Mayıs-2008 Konum: KONUMSUZ Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 11-Mayıs-2008 Saat 22:42 |
HEPSİDE HAYATIMIZI KOLAYLAŞTIRACAK BULUŞ BULMUŞ.O YÜZDEN HEPSİ ÖNEMLİ
|
|
dodos
Moderatör Kayıt Tarihi: 15-Nisan-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 202 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 12-Mayıs-2008 Saat 11:48 |
Birine önemli desek diğerine haksızlık olur çünkü hepsinin buluşu çok önemli Allah razı olsun ...
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |