gülmek ve kişilik analizleri... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla
Konu: gülmek ve kişilik analizleri... Gönderim Zamanı: 20-Mart-2008 Saat 17:52 |
Hahahahaha: En ilkel gülüş şeklidir Her durum karşısında yapılabilir...
Ehüehüehü: Espiri yaptı bal kabağı gülüşüdür herkesler yapamıca için yapımı zordur... innnıhohhaha: Sinsi olan bu gülüş literatüre bizans kahkası diye geçmiştir bir sonraki replik:"oyna türk kızı" olucaktır... hohohoho: Gülen kişinin şişman olduğunu belirtir samimidir... keh keh: Adilik belirtisidir bir halt yaptığını sanır eskiler " bıyık altı" der... hahahaay: Kadınlara hastır kocanın zengin olduğunu gösterir... HoBarey: Gülüşten öte bir sevinç gösterisidir en kötü yanı sizide ortak etmek isteyecekir... kikikikikikikiki: Genelde başın yukarı aşağı sallanmasıyla desteklenen bu gülüşten zarar gelmezz.. haaah-hah-hah-hah:kendini yineleyen bu gülüş tarzı daha çok yan masaların duyması için yapılır... hhıh: Ağız kapalıyken burundan tek nefes verilerek yapılır kasan tiplere hastır.nette yazı okurken en çok tercih edilen türdür... zuahahahaha: Kahkahanın desibel sınırlarını zorlayan bir çeşididir genelde alt komşu elindeki süpürge sopasıyla tavana vurur biraz dizginlersiniz kendinizi... muhahahaauahhahah türevlerine rastlamak mümkündür. euhe: Öhü ehe şeklinde ses tellerinden geçer genelde pekte komik olmayan esprilere ayıp olmasın diye verilen yanıt/gülme efektidir pohuahahaha:geberdim patladım manasında nihohahaha: ben bi pisliğim çok adiyim manasında ehi ehi : kıllık düzeyinde bi sempatikliğim var manasında muahhaha: kabayım danayım bide üstüne kıroyum manasında |
|
*SoRFl*
Gelişen Üye Kayıt Tarihi: 22-Şubat-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 58 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 20-Mart-2008 Saat 19:12 |
nihozuuhoo... bu da gülüş
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |