Ortaoğretime geçiş puanı hesaplanması |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla
Konu: Ortaoğretime geçiş puanı hesaplanması Gönderim Zamanı: 20-Haziran-2008 Saat 19:26 |
YENİ ORTAÖĞRETİM GEÇİŞ SİSTEMİNİN DAYANDIĞI PUANLAR NASIL HESAPLANIR
YIL SONU BAŞARI PUANI (YBS) HER YIL SONUNDA HAFTALIK DERS SAATLERİ İLE YIL SONU DERS NOTUNUN ÇARPILMASI İLE ELDE DEİLEN PUANLAR TOPLANIP HAFTALIK DERS SAAT SAYISINA BÖLÜNEREK 100 TAM PUAN ÜZERİNDEN YAPILACAK DAVRANIŞ PUANI (DP) ÖĞRENCİLERİN DAVRANIŞ VE YETENEKLERİ İLE İLGİLİ OLARAK BELİRLENEN KRİTERLERE GÖRE ÖĞRETMENLERİN AYRI AYRI VERECEKLERİPUANLAMALARIN ARİTMETİK ORTALAMASINDAN SİSTEM TARAFINDAN OTOMATİK OLARAK HESAPLANACAK PUANLAMA 100PUAN ÜZERİNDEN OLACAK SINIF PUANI(SP)SEVİYE BELİRLEME SINAVI PUANI (YÜZDE YETMİŞ) YIL SONU BAŞARI PUANI(YÜZDE YİRMİBEŞ) VE DAVRANİŞ NOTU(YÜZDE BEŞ) OLARAK HER YIL YENİDEN HESAPLANIR. YERLEŞTİRMEYE GELİNCE 8 . SINIFIN SONUNDA TERCİHLERİ ALACAK OLAN EĞİTİM TEKNOLOJİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİLERİ FEN LİSELERİ, ANADOLULİSELERİ,SOSYAL BİLİMLER LİSESİ VE ÖĞRETMEN LİSELERİNİN ÖNCEDEN BELİRLEDİĞİ KONTEJANLARA VE ORTAÖĞRETİM YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YERLEŞTİRECEKLERDİR İLGİLİ VE BİR ÇOK VELİNİN SORMASI ÜZERE BİLGİLERİNİZE SUNMAK İSTEDİM |
|
cengiz.metin1
Moderatör cengizmetin@antipati.org Kayıt Tarihi: 10-Ocak-2007 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 247 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 21-Haziran-2008 Saat 00:50 |
Bilgiler için teşekkürler.
|
|
cengizmetin@antipati.org
|
|
love_angel
Moderatör Kayıt Tarihi: 23-Mart-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 288 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 06-Temmuz-2008 Saat 17:26 |
Davranış puanının etkilemesi çok güzel bence
|
|
●●квя●●««Milletin lafıyla coşana kalbimin adımıyla koşmam gururumu hiçe sayıp kötü konuşana ölüyorm dese de bakmam!!!»»●●квя●●
|
|
Albatros
Gelişen Üye Kayıt Tarihi: 20-Mayıs-2007 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 59 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 08-Ağustos-2008 Saat 01:26 |
Bu güzel bilgi için teşekkürler... Öğrenciler artık şimdiden Ortaoğretime geçiş puanı hesaplanması sonucu ortaya çıkan puanın nereden geleceğini bilecek. Şimdiden çalışın ki keşkeyle başlayan cümleler olmasın...
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |