Kravat nasıl bağlanır |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla
Konu: Kravat nasıl bağlanır Gönderim Zamanı: 09-Mart-2009 Saat 16:10 |
Kravat nasıl bağlanır. İşte karşınızda dört çeşit kravat bağlama tekniği. Hangisini beğendiyseniz, kolayınıza geleni hemen denemeye ne dersiniz...
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 13-Kasım-2010 Saat 22:43 |
Kravat bağlama teknikleri
|
|
özveri
Moderatör Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 131 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 23-Kasım-2010 Saat 23:38 |
Tüm öğretmenlere ders olarak vermek lazım bence.Neden ? çünkü:öğrenciler bağlayabilirmisiniz diye yanımıza geliyor vede bizden çıkan cevap şu.Malesef canım bilmiyorum .Bir erkek öğretmene git istersen...
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER.Fotokopi yapıp okulun bir köşesine asmak lazım... |
|
Aynı dili konuşanlar değil,aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir...
|
|
özveri
Moderatör Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 131 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 23-Kasım-2010 Saat 23:39 |
öğretmenim bunu bana mail'le özel gönderebilirseniz sevinirim..
|
|
|
|
hzlkyαѕ
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17-Mart-2011 Konum: Türkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 17-Mart-2011 Saat 18:32 |
ben her zaman 1.yöntemi kullanıyorum.
Teşekkürler. |
|
özveri
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 11-Nisan-2011 Saat 11:32 |
en sonunda öğrendim...
|
|
|
|
poker
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10-Kasım-2011 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 10-Kasım-2011 Saat 08:32 |
hocam ben yanlışlıkla kravatı değil kolumu bağladım en iyisi gelin siz bağlayın benim kıravatlarımı yoksa boğulabilirim
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |