gelisenbeyin.net Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Bilim ve Teknoloji > Teknolojik Gelişmeler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

BlackBerry Q10 Türkiye'de müşterileriyle Buluşuyor

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nkalay Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 30-Mayıs-2013
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 3
  Alıntı nkalay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: BlackBerry Q10 Türkiye'de müşterileriyle Buluşuyor
    Gönderim Zamanı: 30-Mayıs-2013 Saat 16:22

Teknolojinin son akımlarını ve akıllı cihazlarını meraklılarıyla tanıştıran Türkiye Cumhuriyeti'nin en dinamik operatörü Avea İletişim , son olarak Black berry 10 işletim sistemiyle çalışan akıllı cep telefonu ailesinin yeni üyesi BlackBerry Q10’u ayda 33 YTL'den başlayan fiyatlarla meraklılarıyla buluşturuyor.

Piyasaya sürüldüğü ilk andan bu yana uluslararası çapta ve Türkiye Cumhuriyeti'nde büyük beğeni toplayan BlackBerry Q10’a sahip olmak isteyen teknoloji meraklılarına Avea İletişim AŞ , beyaz ve siyah renk opsiyonlarının yanında dört değişik teklif ile kişiye özgü paketlerini yaratma ile seçme özgürlüğünü de sunuyor. Avea kullanıcıları isterlerse internet paketi içerisinde aylık 78 YTL'ye; isterlerse herşey dahil paketle 123 YTL'ye, ister tarifeye ek aylık 33 YTL'ye ya da 250 MB internet hediyesi ile beraber 1.999 Türk Lirası peşin fiyatına alabilecekler, kampanya için Avea İletişim Q10 sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


Blackberry Q10 çok şık dizaynının yanı sıra içinde barındırdığı yazılım özellikleriyle de akıllı telefon deneyiminde yeni bir devir başlatıyor.

Qwerty klavyesi, 3.1 inç dokunmatik özellikli ekran ve çift çekirdekli 1.5GHz işlemci gücü ile daha konforlu ve pratik bir akıllı telefon deneyimi getiren Blackberry Q10, gün içerisinde iş takibini de oldukça kolay bir hale getiriyor. Blackberry Q10’un 8MP kamerası ise otomatik fokuslanma teknolojisi yanı sıra gündüz dış mekan ve iç mekan fotoğraf ve film çekimlerinde gece saatlerindeyse loş ışık çekimlerinde büyük rahatlık sunuyor.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz