gelisenbeyin.net Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum > Haberler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Nokia'nın Yeni Cep Telefonu Lumia 520 Satışta!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nkalay Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 30-Mayıs-2013
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 3
  Alıntı nkalay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Nokia'nın Yeni Cep Telefonu Lumia 520 Satışta!
    Gönderim Zamanı: 05-Temmuz-2013 Saat 16:40


Avea, Nokia Lumia akıllı telefon serisinin en eğlenceli versiyonu Nokia Lumia 520 yi birbirinden avantajlı ödeme seçenekleri ve tarifeye ek ayda 0 TL'den başlayan avantajlı fiyatlarla müşterileriyle buluşturuyor.


Son trend cep telefonu ve akıllı cihazlarını meraklıları ile buluşturan Avea İletişim AŞ; Nokia Lumia ailesinin tüm Türkiye'de merakla beklenen en eğlenceli ve akıllı telefonu Nokia Lumia 520'yi birbirinden avantajlı 4 ayrı kampanya teklifi ile bugünden itibaren satışa sunuyor.

Avea İletişim'in kullanıcılarını özgürleştiren S.E.Ç. Cihaz Kampanyası kapsamında Avea müşterileri, Lumia 520 akıllı telefonuna arzu ederlerse tarifeye ek ayda 0 TL'den başlayan fiyatlarla ve ilk üç ay 100 mb internet kullanım hediyesiyle, isterlerse 250 MB, 1GB veya 4GB tekliflerden biriyle, veya 1000 dk.+1000SMS+2GB'lik Her Şey Dahil Paket ile sahip olabilecekler. Piyasadaki hesaplı Windowsphone olarak dikkat çeken Nokia Lumia 520'yi peşin fiyatına 599Türk Lirası ödeyerek satın almak isteyen Avea müşterilerine ise üç ay süresince 250 MB internet kullanımı hediye ediliyor.

Nokia Lumia 520, 4" ultra duyarlı dokunmatik ekranı ve renkli kapak özelliğiyle göz dolduran şık tasarımının yanında barındırdığı teknik özellikleriyle de akıllı cihaz tecrübesinde yeni bir dönemin habercisi olmaya hazırlanıyor. Nokia Lumia Ailesi'nin akıllı çekim özelliğine sahip 5 mega pixel eşsiz kamera teknolojisinin yanında barındırdığı birçok lens ve uygulama ile keyif veren anları en özel fotoğraf karelerine dönüştürüyor. 1GHz 2 çekirdekli işlemcisinin yanı sıra, sahip olduğu mix radyo özelliği ile 12 milyon şarkıya ücretsiz ulaşılabiliyor. Avea İletişim, tüm bunların yanı sıra navigasyon* özelliği ile de eğlenceli bir akıllı telefona cazip fiyatlara sahip olma fırsatları sunuyor.

*Cihazın satın alındığı ülkedeki harita verisi üzerinden voice navigasyon servisi kullanılabiliyor.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz