Flaş, Mem' de İl ve İlçelere Atamalar Hızlı Başlad |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla
Konu: Flaş, Mem' de İl ve İlçelere Atamalar Hızlı Başlad Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2014 Saat 16:38 |
Flaş, Mem' de İl ve İlçelere Atamalar Hızlı Başladı
Murat Balay- Dilovası İlçe MEM İsmail Oğuz - Darıca İlçe MEM Ömer Akmanşen - Derince İlçe MEM İbrahim Okutan - Körfez İlçe MEM Ali Osman Karabayır- İzmit İlçe MEM Mahmut Sami Demirci - Başiskele MEM Bursa, Balıkesir ve Kayseri başta olmak üzere yeni il milli eğitim müdür yardımcısı ve ilçe müdürü görevlendirmeleri başladı. Ayrıntılar geliyor... Görevlendirmeler 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 86 ve 175. Maddeleri uyarınca yapıldı. Vekaleten görevlendirilen yöneticilerin kararnamelerine (yolluksuz yevmiyesiz) ibaresi de eklenmiş. Kayseri’de yapılan görevlendirmeler şu şekilde: İlhan Pirci- Pınarbaşı ilçe milli eğitim müdürlüğü Süleyman Nahil – Özvatan Seyfullah Kaplan – Kocasinan Tuncay Demir - Melikgazi Kadir Özbey – Bünyan Murat Gündüz – Akkışla Yusuf Dündar – Kayseri il milli eğitim müdür yardımcısı Sehlen Gürbüz -Kayseri il milli eğitim müdür yardımcısı Mahmut Tatlı -Kayseri il milli eğitim müdür yardımcısı Coşkun Feyzioğlu -Kayseri il milli eğitim müdür yardımcısı Mehmet Ulusoy -Kayseri il milli eğitim müdür yardımcısı Bahamettin Karaköse -Kayseri il milli eğitim müdür yardımcısı Ercan Duran – İncesu Fahri Herdem – Hacılar Muhittin Aydoğan – Talas Orhan Gün – Felahiye Selim Demirkollu – Yeşilhisar Ahmet Kafalı – Yahyalı Ali Arslan – Develi Erdal Tunç – Sarıoğlan Yaşar Öztürk – Sarız Ayrıca Isparta'da üç il milli eğitim müdür yardımcısı da görevden alındı. Murat Aşim İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sekan Gür İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yakup Hayırlıoğlu Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Kırali Silivri İlçe Milli eğitim Müdürü Hasan Dal Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Yahya Irmak Ankara İl Milli Eğitim Müdür Yardmıcılığı Bayram Güleç Ankara İl Milli Eğitim Müdür Yardmıcılığı Vahdettin Alim Ankara İl Milli Eğitim Müdür Yardmıcılığı Hüseyin Baltutar Ankara İl Milli Eğitim Müdür Yardmıcılığı Burhan Aycan Kızılcahamam İlçe Milli eğitim Müdürü Ahmet Göktaş Kazan İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Aydın Güdül İlçe milli Eğitim Müdür Tokat MEM Müdürlüklerine yapılan görevlendirme atamaları: Mehmet Yıldız – Turhal Kamil Özbakır – Yeşilyurt Bekir Arslan – Erbaa Nuri Aksoy – Artova Zakir Alma – Sulusaray Mehmet Fedaitürk – Reşadiye Rahmi Şavlı – Niksar Hasan Hüseyin Karataş – Başçiftlik Gürsoy Kızılgül – Pazar Nuri Yıldız – Almus Mustafa Erarslan ve Abdullah Taştan - Tokat İl Milli Eğitim Müdür yardımcılığına BALIKESİR MİLLİ EĞİTİMİNE YENİ ATAMALAR Bandırma ilçe milli eğitim müdürlüğüne Sadettin PİRCİOĞLU Marmara ilçe milli eğitim müdürlüğüne Osman YAVUZ Susurluk ilçe milli eğitim müdürlüğüne Mehmet Güngör Sındırgı ilçe Milli Eğitim müdürlüğüne İbrahim Işık Bigadiç ilçe milli eğitim müdürlüğüne Erdal EFE Balya ilçe milli eğitim müdürlüğüne Ramazan Perihan Savaştepe ilçe milli eğitim müdürlüğüne Mansur BACANAK Dursunbey ilçe milli eğitim müdürlüğüne Ümit GÖKDEMİR Balıkesir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılıklarına Ahmet CENGİZ Haydar AYDIN Hüseyin Aşık Mustafa Uras Mustafa Solak Turhan DEMİRTAŞ Edremit ilçe milli eğitim müdürlüğüne İsmail Damar GAZİANTEP MİLLİ EĞİTİMİNE YENİ ATAMALAR Müdür Yardımcılıklarına; 1- Mustafa Kirazoğlu, 2- Mustafa Durak, 3- Vasıf Munis, 4- Yusuf Tüfekçi, 5- Mehmet Ali Tiryakioğlu, 6- İbrahim Necip Kafadar atandılar. Gaziantep İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine ise; 1- Mehmet YAĞCI, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim'e 2- Cengiz GÜNDEŞ, Nizip İlçe Milli Eğitim'e 3- İbrahim Halil DEMİRTAŞ, İslahiye İlçe Milli Eğitim'e 4- Yusuf ALÇIK, Yavuzeli İlçe Milli Eğitim'e, 5- Ergin MİDEOĞLU, Nurdağı İlçe Milli Eğitim'e yeniden atandılar. Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Yasin TEPE, Oğuzeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Burhan YÜKSEL, Ahmet BOZKURT ise Karkamış İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne görevlendirildiler. Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılıklarına; 1) FAHRİ KIRMIZI 2) İLHAN KOÇER 3) VEYSEL ÇALIK 4) BEHÇET GÜDÜ 5) ASIM ARVAS İlçe MEM Müdürlüklerine ; 1) SÜLEYMENPAŞA---ÜNAL MAMUR 2) ŞARKÖY------MÜMİN BAYIR 3) ÇORLU-----MUSTAFA GÜÇLÜ 4) MURATLI------İSMAİL KURBAN Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne de yeni görevlendirmeler yapıldı. İl Müdür Yardımcılıklarına: 1. A. Tansel SARAYKÖYLÜOĞLU 2. Vahit ÇOPUR 3. Alaaddin YALÇINKAYA 4. Yücel MAVİ 5. Seyfullah OKUMUŞ A. Tansel SARAYKÖYLÜOĞLU, Vahit ÇOPUR, Alaaddin YALÇINKAYA, Yücel MAVİ halen Şube Müdürü olarak görev yapıyordu. Seyfullah OKUMUŞ Karşıyaka İmam Hatip Lisesi Müdürü olarak görev yapıyordu. Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Söke İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan BİLGİ Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Söke Meslek Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ünat AYDIN Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Akbük Nurullah KOCABIYIK İlkokulu Müdürü Emrah TURGUT ADANA ‘YA ATANAN YÖNETİCİLER İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ 1 SEYHAN ÇELİK SARIÇAM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ 2 ENSAR AYDIN KARATAŞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ 3 MEHMET AKTAŞ ALADAĞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ 4 AHMET ÖZKILINÇ İMAMOĞLU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ 5 ERDAL GÜRÇINAR TUFANBEYLİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ 6 HANİFİ ASLANHAN FEKE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ 7 İSMAİL BAYAR POZANTI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ 8 SALİH ATİLLA YUMURTALIK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ADANA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR YARDIMCILARI 1 MURAT BİLAL İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR YARD. 2 ÖMER OFLAZ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR YARD. 3 HAYATİ KOCA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR YARD. MUĞLA'YA ATANAN YÖNETİCİLER İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları Seydi Ahmet Üge Ramazan Sarıhan Fikri Türkeş BURSA'YA ATANAN YÖNETİCİLER Osmangazi : Gürhan Çokgezer Yıldırım : Sebahattin Dülger Nilüfer : Mustafa Muharrem Tüfekçi Orhangazi : Hüseyin Karadursun İznik : Mevlüt Semerci Yenişehir : Musa Ayaz Gemlik : Mehmet Duran Karacabey : Emin Dingin M. Kemalpaşa : Mustafa Efe İnegöl : Fatih Bilican Keles : Şemsi İşler Kestel : Mahmut Ercüment Mudanya : Osman Şeker Büyükorhan : Suat Topal Gürsu : Hayrul Döğen Orhaneli : Mehmet Tayır Harmancık : Hasan Hüseyin Özdemir Bursa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak Uygar Umut, Mustafa Bilici, Mustafa Sevinç, Mustafa Kahya, Arzu Ayyıldız ve Necdet Sezer atandı. KONYA'YA ATANAN YÖNETİCİLER İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atana isimler şunlar; Yusuf İpek, Ahmet Ciğerci, Servet Altun, Dündar Polatcan, Mustafa Yılmaz (Teknik Müdür Yardımcısı) ve Nihat Karakurt. İlçe Milli Eğitim Müdürlülerindeki değişiklikler ise şöyle: Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Dursun Ali Kaban, Selçuklu Milli Eğitim Müdürlüğüne Turan Kayacılar, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne iseÖmer Büyükmanav getirildi. KOCAELİ'YE ATANAN YÖNETİCİLER Murat Balay- Dilovası İlçe MEM İsmail Oğuz - Darıca İlçe MEM Ömer Akmanşen - Derince İlçe MEM İbrahim Oluşan - Körfez İlçe MEM Ali Osman Karabayır- İzmit İlçe MEM Mahmut Sami Demirci - Başiskele MEM listeler güncellenmeye devam edecektir. kocaeliekspres.net |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |