gelisenbeyin.net Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Bilim ve Teknoloji > Teknolojik Gelişmeler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

5.5 inç’lik iPhone 6

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gelisenbeyin Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge
gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT

Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006
Konum: Istanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 4737
  Alıntı gelisenbeyin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 5.5 inç’lik iPhone 6
    Gönderim Zamanı: 14-Temmuz-2014 Saat 19:37
5.5 inç’lik iPhone 6 bu yıl satışa sunulmayabilir
Apple’ın önümüzdeki eylül ayında biri 4.7 inç, diğeriyse 5.5 inç’lik iki iPhone 6 modelini satışa sunması pek çok kişinin ortak beklentisine dönüşmüş durumda. Ancak Apple ürünlerine dair güçlü duyumlarıyla bilinen KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo’ya göre, bu beklenti tamamen gerçekleşmeyecek ve 5.5 inç iPhone 6′nın piyasaya çıkışı 2015′e sarkacak.

5.5 inç iPhone 6′nın çıkışının ertelenebileceği yönünde haberler daha önce de gündeme gelmişti. Bu haberlerde ertelemenin gerekçesi olarak üretimde kaynaklanan sorunlar gösterilmişti. Kuo ise gecikmenin kaynağı olarak farklı bir noktayı işaret ediyor. Dokunmatik panelin iç kısmından ve metal kasadan doğan sorunların gecikmeye neden olduğunu belirten analist; boyut arttıkça panelin dokunmaya daha duyarsız hâle gelebileceğini, aynı zamanda iPhone 6′nın üretim koşulları altında metal kasanın boyasında pürüzlerin oluştuğunu ifade etti.

Üretimde yaşanan bu sıkıntıların 5.5 inç’lik iPhone 6′yı 4.7 inç’lik modele göre daha fazla etkilediğini söyleyen Kuo, 5.5 inç’lik iPhone 6′nın ilk etapta oldukça sınırlı biçimde satışa sunulabileceğini ya da bu modeli tamamen 2015′e erteleyebileceğini dile getirdi. Kuo 5.5 inç’lik iPhone 6′nın piyasaya çıkmaması durumunda şirketin mevcut iPhone 5s ve 5c modellerini, fiyatlarında indirime giderek, satmayı sürdüreceğini sözlerine ekledi.

Gelişimin adresi...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz