Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Okul Öncesi Usta Öğretici Başvuru şartları

Nereden Yazdırıldığı: gelisenbeyin.net
Kategori: Forum
Forum Adı: Haberler
Forum Tanımlaması: Gündemden habersiz kalmayın...
URL: http://www.gelisenbeyin.net/forum/forum_posts.asp?TID=4507
Tarih: 18-Mayıs-2024 Saat 19:49
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 9.50 - http://www.webwizforums.com


Konu: Okul Öncesi Usta Öğretici Başvuru şartları
Mesajı Yazan: sakız
Konu: Okul Öncesi Usta Öğretici Başvuru şartları
Mesaj Tarihi: 07-Nisan-2011 Saat 21:51
Okul Öncesi Usta Öğretici Başvuru şartları,oöe Usta Öğretici Başvuruları,OÖE Usta Öğretici Başvuru


Okul öncesi eğitim kurumlarında kadrosuz usta öğretici olarak görevlendirilecek adaylarda, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun Değişik 48/A maddesinde belirtilen şartların yanında aşağıda belirtilen şartları taşıyan adaylardan,

1) Üniversitelerin Okul Öncesi Öğretmenliği, Anaokulu Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliği veya Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunu olup, yüksek lisans belgesi/diploması olanların.

2) Üniversitelerin Okul Öncesi Öğretmenliği, Anaokulu Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliği veya Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü Lisans mezunların (Başvuran lisans mezunlarının sayısı il milli eğitim müdürlüğüne verilen kontenjandan fazla olması halinde, öncelik sıralaması adayların KPSS’den aldıkları puan üstünlüğüne göre yapılır).




3) Üniversitelerin Okul Öncesi Öğretmenliği, Anaokulu Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliği veya Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü ön lisans mezunları ile Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesinin Okul Öncesi Öğretmenliği, Anaokulu Öğretmenliği Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliği veya Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü 3. ve 4. sınıf öğrencisi olup, ön lisans eğitimi aldığını belgeleyenlerin.

-------------
http://www.gelisenbeyin.net/bilim_adamlari.html">



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2007 Web Wiz - http://www.webwizguide.com