bakanlıkça belirtilen yöntm teknik kapsamnda sunum |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Yazar | ||
antalya07
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19-Haziran-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Konu: bakanlıkça belirtilen yöntm teknik kapsamnda sunum Gönderim Zamanı: 24-Haziran-2009 Saat 15:02 |
|
teşekkür ederim eline sağlık
|
||
ÖĞRETMENFLORA
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13-Eylül-2008 Konum: öğretmen Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 24-Haziran-2009 Saat 00:22 | |
çok çok teşekkürler...cidden büyük bir problem haline gelmişti bu mesleki çalışmalar:)
|
||
S.E.M.A.
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16-Haziran-2009 Konum: ÖĞRETMEN Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 23-Haziran-2009 Saat 03:18 | |
BİR TÜRLÜ İNDİREMİYORUM NEDEN?
|
||
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 22-Haziran-2009 Saat 16:57 | |
|
||
antalya07
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19-Haziran-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 22-Haziran-2009 Saat 09:51 | |
ben mi göremiyorum linki nerede
|
||
hevinida
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19-Haziran-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 21-Haziran-2009 Saat 16:58 | |
dersi gerektiği gibi uyguluyorum ama toplantılarımız benim için hep sıkıntılı geç,iyor. acaba talim terbiye kuruluna mail mi yazsak konuyla ilgili:))
|
||
zaman
Moderatör Kayıt Tarihi: 31-Ocak-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 724 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 21-Haziran-2009 Saat 01:07 | |
Aynı sorunuda bende hep yaşadım. bişr türlü müdürüme ve okuldaki arkadaşlarıma anlatamadım. Zamanla anlasalarda onlara anlatana kadar canım çıktı. Toplantılarda genelde baskın geçen konulardan biriyde Teknoloji ve Tasarım olurdu. Dersin formatının değiştiğini anlatmama rağmen halen bunu anlamayanlar var. Keşke milli eğitimde özellikle müdürleri bilgilendirecek bir yazı yazılsa daha rahat bir şekilde dersiimze konsantre olup konularımızı anlatırız. sürekli dersi üzerinde gereksiz yorumlar yapılarak insanın çalışma azmini kırmaktan başka birişe yaramazlar. Mademki bu kadar gereksiz o zaman milli eğitim bu sersi kaldırsında onlarda rahat etsinler. Yıllardır hep ezber eğitimi neticesinde gençlerimiz hep tüketici oldular, üretkenlikten uzak bir nesli yeni fikirler üretmede harekete geçirmek istesekte umarı yolumuzdaki engeller kalkar....
Herşeye rağmen siz bildiğiniz yoldan devam edin. Karşınıza çıkanlar birgün yanlış yaptıklarını anlayacaklardır. Görevinizde başarılar dilerim. |
||
hevinida
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19-Haziran-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 20-Haziran-2009 Saat 23:34 | |
proje ve performans görevi için de aynı şekilde açıklıyorum bu dersin programında proje ve performan görevi yok diye belirtmeme rağmen ' gelen yazıda tüm branşlardan isteniyor deniliyor.' diyorlar:)) hazırlayıp göndersek gülerler herhalde bana:))
bazı insanlara laf anlatmak ne zorrrrrrrrrrrrr:((( |
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |