Teknik Öğretmenlik |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | |
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19-Mart-2013 Saat 00:25 |
Şimdiye kadar gördüğüm ve duyduğum kadarıyla Teknik Öğretmenlikte en önemli şart orta öğretimde veriliyor olmasıdır.O yüzden verilmiyor. doğru bilgiyi bilen arkadaş varsa görüşlerini burada paylaşırsa sevinirim...:))
Konuyu en son Memiş hocam gündeme taşımıştı... http://www.gelisenbeyin.net/teknik-ogretmenler.html |
|
forever42
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 28-Eylül-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19-Mart-2013 Saat 00:04 |
merhaba yahya hocam
selçuk üniversitesi mesleki eğitim fakültesi aile ekonomisi ve beslenme öğretmeni mezunuyum teknoloji ve tasarım öğretmeni olarak çalışıyorum aynı dilekçeyi ben de verebilir miyim yoksa bu sadece gazi üniversitesi mezunlarına mı biz de aynı bölüm mezunuyuz ama anlayamadım teşekkür ederim |
|
matrix35
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19-Şubat-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 21-Mart-2012 Saat 20:47 |
gazi ünv. mesleki eğitim fak. Çocuk Gel ve Ev Yönetimi Eğitimi Aile Ekonomisi ve Beslenme Öğretmenliği Teknik öğretmenlikten yararlanabiliyor mu? bununla ilgili evrakları gönderebilirmisiniz.
|
|
kondansator
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03-Mart-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 03-Mart-2012 Saat 01:51 |
HOCAM VERDİĞİNİZ DİLEKÇEDE 36. MADDE A/5. BENDİNE GÖRE YAZIYOR. 5. BEND SAĞLIK LİSANSİYERLİĞİYLE İLGİLİ. DİLEKÇEDE BİR YANLIŞLIK VAR. TEKNİK ÖĞRETMENLİK A/2. BEND TEKNİK ÖĞRETMENLİKLE İLGİLİ. MİLLİ EĞİTİM BUNU NASIL İŞLEME KOYUYOR Kİ. SANIRIM MADDEYİ HİÇ OKUMAMIŞLAR. BİR YANLIŞLIK VAR....
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04-Şubat-2012 Saat 16:23 |
Gazi Üniversitesi Mesleki eğitim Fakültesi öğrencileri teknik öğretmenlik unvanını rahatlıkla alabiliyorlar...
Dilekçe örneği ektedir... http://www.gelisenbeyin.net/indir/dilekce.doc |
|
tivitici
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19-Aralık-2011 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19-Aralık-2011 Saat 13:58 |
Merhabalar... benim burada kafama takılan bir konu var... 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 36. Maddesinin A bendinin 5. Fıkrası sağlık lisansiyeri ile ilgili ve çocuk gelişimi bölümünü sonradan kapsamış... yukarıdaki bir dilekçede aile ekonomisi ve beslenme eğitimi mezunu birisinin dilekçesi var... eğer bu arkadaş eski girişli olup diplomasında çocuk gelişimi bölümü altında aile ekonomisi ve beslenme yazıyorsa anlaşılabilir ancak benim diplomamda aile ekonomisi ve beslnem eğitimi bölümü aile ekonomisi ve beslenme öğretmenliği olarak görünüyor... bu şekilde olduğunda benimde başvurmam halinde adaylığım kalkınca 1 derece alabilir miyim? YÖK'ün 2007 verdiği bir karara göre Mesleki Eğitim Fakültesi mezunlarını teknik öğretmen sayılmaktadır ve bu durumda benim derece konusu ne olacak anlamış değilim :) sağlık lisansiyeri konusuyla YÖK'ün kararı birbirinden bağımsız gibi görünüyor... ne yapmam gerekiyor şimdi benim?
|
|
eylül0707
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18-Aralık-2010 Konum: AYDIN Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 17-Nisan-2011 Saat 20:20 |
TEŞEKKÜREDİYORUM BU KONUDA BİLGİLENDİRDİĞİNİZ İÇİN
|
|
gelisenbeyin
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15-Nisan-2011 Saat 23:23 |
Teknik öğretmenlik
Yüksek Öğretim Kurulu Bşk. Kararı (1 Sayfa) |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |