bakanlıkça belirtilen yöntm teknik kapsamnda sunum |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Yazar | ||
hevinida
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19-Haziran-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 20-Haziran-2009 Saat 23:31 | |
merhaba siz teknoloji tasarım dersi formatör öğretmenimisiniz bilmiyorum ama yine de yazayım size
çalıştığım okulda etkinlikler kapsamında yaptığımız çalışmalar okul idaresi tarafından gereksiz görülmekde. hatta şöyle denilmekde ne o öyle pet bardaklardan bişiler yapıyorlar gereksiz masraf bunun yerine okulun işine yarayacak bir şeyler yapın:))her toplantı da gündeme gelir ve her defasında dersin programında böyle belirtildiği bu etkinliklerin programın amaçlarına uygun yürütülmesi gerektiğini belirtmeme rağmen. bu anlamda ben bir türlü dersi izah edemedim. acaba bakanlıkdan okul müdür ve yardımcılarına dersin işlenişinde artık iş teknik dersindeki gibi olmadığını açıklayıcı ikna edici etkili bir yazı gönderilemez mi?:))) |
||
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 20-Haziran-2009 Saat 11:10 | |
Bu yöntemlerden birine göre bir sunum hazırlayacaksınız... Örnek sunum indir... http://www.gelisenbeyin.net/indir/mesleki-calisma.rar |
||
öznur kaygısız
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 20-Haziran-2009 Konum: öğretmen Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 20-Haziran-2009 Saat 02:55 | |
son iki günm kaldı
. ltfen örnek olarak e maileme gönderin |
||
öznur kaygısız
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 20-Haziran-2009 Konum: öğretmen Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 20-Haziran-2009 Saat 02:53 | |
mesleki çalışma sunumlarını formlarını bulamıyorum
|
||
öznur kaygısız
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 20-Haziran-2009 Saat 02:52 | |
arkadaşlar bu formu nasıl yapıcaz
|
||
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 20-Haziran-2009 Saat 00:36 | |
Arkadaşlar elimden geldiğince sizlere bir sunu hazırladım. Umarım beğenirsiniz...
http://www.gelisenbeyin.net/indir/mesleki-calisma.rar |
||
ramazan
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 21-Ocak-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 117 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 20-Haziran-2009 Saat 00:00 | |
Konuyla ilgili yaptığım görüşmede proje ve performans görevi hazırlanmayacak, sadece sunu hazırlanacaktır. Belirttiğiniz gibi demek ki sunular okulda anlatılacakmış. Bu pazartesi okulumuzda genel kurul olacak sanırım o zaman anlatabiliriz... |
||
hevinida
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19-Haziran-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19-Haziran-2009 Saat 23:38 | |
haklısın ama bakanlıkdan gelen yazıda diyorki ' Meslekî çalışmaların başladığı ilk gün eğitim bölgesi/okul bazında yapılacak planlamada, konuların öğretmenler tarafından paylaşılmasının ardından okul müdürlüğünce belirlenen tarihte konuların teorik olarak sunulması ve sonra pratik olarak uygulanması gözetilecektir. ' yani sunum da yapacakmışız.
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |