bana bir icat lazım |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
zaman
Moderatör Kayıt Tarihi: 31-Ocak-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 724 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 03-Şubat-2010 Saat 18:15 |
Ender'in icatları çok matıklı ve günümüzde yapılabilir olmasıda çok önemli. Tebrik ediyorum umarım patentini de alırsın.
|
|
ender
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03-Şubat-2010 Konum: AKTİF Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 03-Şubat-2010 Saat 17:52 |
Neyle ilgili icat istediğini yazmamışsın.Eğer ki farketmez diyorsan,sakat,yaşlıların ve bel ağırısı çekenlerin kullanabileceği bir tasarım var bende patentini almaya çalışıyorum. İcadım başta çok basit gibi görüne bilir,ama işlevi gereyi çok kullanışlı ve hayatı kolaylaştırmaya yönelik.SU damacaları ve tüp taşıma aparatı kapıya kadar gelen suları ve tüpleri kolayca yerine götürme ve tekrar kapıya çıkartma aparatı ilgilenirsen ayrıntılarını veririm yada bu sana fikir verirse kendinde biraz düşünerek bu aparatı yapabilirsin önem vermen tek şey tümsek set ve merdiven gibi yükseltileri kolaylıkla aşabilmesi için yapman gereken üç gen tekerleklerinin olması. Başarılar dilerim
|
|
tatli_cadı
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 30-Ocak-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 30-Ocak-2010 Saat 17:46 |
yaa lütfen allah rızası için bi icat yazın yaaaa
|
|
tatli_cadı
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 30-Ocak-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 30-Ocak-2010 Saat 17:45 |
arkadaşlar acil 2.dönem yaklaştı.
şurda 1 hafta kaldı .bana çok özel,güzel bir icat lazım. |
|
altf4
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21-Ocak-2010 Konum: oğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 21-Ocak-2010 Saat 21:49 |
tekerlekli, çekmeceli sandalye yap
|
|
cnvr26
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12-Ocak-2010 Konum: WRF Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 12-Ocak-2010 Saat 21:34 |
aldıkda ikinci dönem içinn
|
|
**birisi**
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07-Ocak-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 12-Ocak-2010 Saat 21:22 |
daha hala not almadınızmı
|
|
cnvr26
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12-Ocak-2010 Konum: WRF Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 12-Ocak-2010 Saat 21:16 |
arkadaşlar 2.dönem yaklaşıyorr bana acill ve kly bi icat lzm yardımcı olurmusunuzzz plss
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |