Proje Sorunları |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 34567> |
Yazar | |
**birisi**
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07-Ocak-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 16-Ocak-2010 Saat 15:33 |
meselaa * yolda yürürken ayağımız bi taşa takılıyo ve düşüyoruz.
olur mu ? |
|
**birisi**
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07-Ocak-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 13-Ocak-2010 Saat 21:14 |
yhaa ama bu sorunlar çok basit değilmi
daha gsl şeler olsa daha ii olur bnce bide 8. sınıf lar için olduğu için basit kaçıo *kışın gözlüklerin soğuktan sıcağa geçince buharlaşması *çayları çabuk biten kişilere çay servisini yetiştirememeek gibi |
|
merömer
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11-Ocak-2010 Konum: aa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 11-Ocak-2010 Saat 18:21 |
ben kendi kendine yazan kalem yapacam ama bilgi bulamıyom yardımcı olurmusunuz
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 10-Ocak-2010 Saat 13:59 |
Herhalde kurgu kuşağı sunusu arıyorsun. Buradan indirebilirsin... http://www.gelisenbeyin.net/forum/forum_posts.asp?TID=838&FID=9&PR=3 |
|
**birisi**
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 07-Ocak-2010 Saat 22:27 |
çiçekleri sulamayı unuttuğumuz için solmaları diye bi sorun yapmıştım.
ÇÖZÜM:çiçek saksının üstüne bi tane alarmlı saat arkası yapışkanlı olan bi saat yapıştırılacak yapım aşamasında gerçeğini yaparsınız bn geçen sene yapmıştım bayaa gzl oldu fotosunu atmaya çalışıyım |
|
gellanbure
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 30-Aralık-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 30-Aralık-2009 Saat 14:38 |
yha arkadaşLar buqün saat 2,30'a kadar bana sorun ve çözüm buLurmusunuz ama tabureyLe iLqiLi oLsun
arkadaşlar eqer okuLda oturduqunuz taburaler rahat değilse ben bi çözüm buLdum oturduqumuz yerin ve sırtımızı koymaya oLan yerin oraya boyuna ve enine qöre sünqer yaptırırız ve bu sayede belimiz aqarmaz |
|
defneee
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17-Aralık-2009 Konum: bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 20-Aralık-2009 Saat 14:43 |
bir elinde şemsiye bir elinde fener tutabilirsin bize öğretmen öle dedi ama sizleri bilemiyorum
|
|
defneee
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17-Aralık-2009 Konum: bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19-Aralık-2009 Saat 20:21 |
ya bence sorunlar güzel ama bi sorun var hava kirliliği davranışa bağlı hocamız demişti bunu dikkate almalıyız
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 34567> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |