üretiyorum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
bybaykus17
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-Ocak-2009 Konum: Denizli/Çardak Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Alıntı Cevapla
Konu: üretiyorum Gönderim Zamanı: 07-Şubat-2009 Saat 19:10 |
tamam öğrendiğim iyi oldu:D
|
|
Karizmatik
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16-Şubat-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 10-Mayıs-2008 Saat 17:11 |
Bu çalışmayı aradım bulamadım sitede ama bu çalışmada ögrenciler yani bizler bir fikir üreterek onu n maketini tasarlıyolar bende bi çaalışma yaptım bu çalışmamda bir satranç ttahta yaptık bu satranç tahtasına bazı bilgiler ekledik mesela bunun sol kısmında beyaz-mavi bölemü var orası iyi veya kötü gittiğini gösteriyo beyaz kötü mavi ise iyi gittigini gösteriyo bunu nsl anlıyo satranç tahtasını kişiye egöre tam orta sında bi kolon yaptık burda iyi kötümü gittiği imkansız hamle yaptığı kısaca açıklıyor.
Bazı oynamayı bilmeyen arkaşlarımız oynamaya heves ettikleri zamn nasıl oynıyacaz demesin onunda çözümüde bulduk o yaptıgımız kolonun içinde anlatıyor arkadaşlar biz derken ben ve 4 arkadaşım bunu yaptık ve 85,80,70,70 notlarını aldık bunun hepimizin aynı almamazının sebebi günlüktü (hiç sevmediğim bişe) NOT: arkadaşlar sizinde bu konuda yapacagınız işlerde başarılar diliyorum...Bu çalışmayı aradım bulamadım sitede ama bu çalışmada ögrenciler yani bizler bir fikir üreterek onu n maketini tasarlıyolar bende bi çaalışma yaptım bu çalışmamda bir satranç ttahta yaptık bu satranç tahtasına bazı bilgiler ekledik mesela bunun sol kısmında beyaz-mavi bölemü var orası iyi veya kötü gittiğini gösteriyo beyaz kötü mavi ise iyi gittigini gösteriyo bunu nsl anlıyo satranç tahtasını kişiye egöre tam orta sında bi kolon yaptık burda iyi kötümü gittiği imkansız hamle yaptığı kısaca açıklıyor. |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |